2777
2789
عنوان

هیچ حسی ندارم

576 بازدید | 51 پست

یه مدتیه عقد کردم وقتی همسرم دستمو میگیره یا اینکه بغلم میکنه هیچ حسی بهش ندارم هیچی انگار پوچ پوچم 😞خستم از ادما از دنیا خستممممممم چرا اینجوری ام 

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

سلام دوستان توروخدا برام گزارش بزنین این تاپیکو. بخاطر چندتا تاپیک دردسر ساختم برای خودم تو زندگیم. خیر ببیتید. ببخشید استارتر. 😥

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5371810/اونایی-که-افسریه-تهران-میشینن-لطفا-بیاین

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نظر منه فقط با کسی ازدواج کن‌که عشقت باشه هر وقت بغلت کنه از عشق بمیری

انقدر نگیدآپلود عکس چجوریه  سرمو خوردین به خدا انقدر گفتید  به راحتی بزنین تو گوگل سایت آپلود عکس و عکس رو آپلود کنید  حالا بی زحمت برام یک صلوات بفرست   

ب کس دیگه ای علاقه داشتی؟

منم اوایل ازدواجم مث تو بودم هییییچ حسی نداشتم

هر روز صبح ک از خواب بیدار میشدم دست میکشیدم دور گردنم ک گردنبند اسمش دور گردنم نباشه و همه چی خواب باشه، ولی هر روز با ناامیدی از جام پا میشدم

اللّهم عجّل لولیک الفرج