2777
2789
عنوان

کنکور

88 بازدید | 10 پست

کنکککوریا بیاین

بچهههه ها جون من یه جدت می خونم اوکیه بعد دوباره حوصله م سر میره با کتاب غیر درسیو فیلمو... ایناام باز نمیشه حوصله م راهکارتون چیه انگیزه م بیشتر شه؟

با انرژی بیشتری بخونم

چه رشته ای هستی هدفت چیه؟

وقتی میرم تو پربازدیدا یه دستم به تسبیحه یه دستم به گوشی 😑صلواتم ندم عذاب وجدان میگیریم حالا انگار مرگ و زندگی طرف بسته ب صلوات منه 😑😑 صلواتم بدم اینقدر تند میدم نرسیده به طرف بین راه محو میشه 😑😑 نکنین تورو ارواح جد مقدستون 😑😑 اومدیم دو کلوم غیبت کنیم نیومدیم مسجد که 😒😒😒😒😒😒😒

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با سلام خدمت دوستان

من محمد مهدی غلامیان رتبه برتر کنکور  تجربی و دانشجوی دندانپزشکی

برای شما عزیزان مشاوره رایگان و برنامه رایگان ارائه میدم برای راهنمایی و مشاوره به پیج زیر سر بزنید

ادرس پیج اینستا : collegianshoo

بچه ها رایگانه همه چیش کمکتون میکنه

برو بقالی ۲ کیلو انگیزه بخر

انگیزه یه چیز درونیه و وابسته به شعوره که بفهمی یکی از بزرگترین راها برای بهتر کردن زندگیت جلوته

نمیشه کاری کرد تا وقتی به اون حد از شعور برسی

من تودم تازه اردیبهشت ۹۹ رسیدم بهش😄

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
تجربی  رتبه خوب

منم مث تو ام میای تلگرام حرف بزنیم 😖😖

وقتی میرم تو پربازدیدا یه دستم به تسبیحه یه دستم به گوشی 😑صلواتم ندم عذاب وجدان میگیریم حالا انگار مرگ و زندگی طرف بسته ب صلوات منه 😑😑 صلواتم بدم اینقدر تند میدم نرسیده به طرف بین راه محو میشه 😑😑 نکنین تورو ارواح جد مقدستون 😑😑 اومدیم دو کلوم غیبت کنیم نیومدیم مسجد که 😒😒😒😒😒😒😒
آره ولی خستگی ام وجود داره تو مسیر

اونکه آره توی اینجور مواقع یه نصف روز به خودتون استراحت بدید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

من به هدفم فکر می کنم انگیزه میگیرم ولی هنوز خیلی راهه تا هدفم🥺

برام دعا کنین😍❤

استارتر جون به خدا تکیه کن و ازش کمک بخواه خیلی تاثیر داره😍❤❤❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال