2777
2789
عنوان

دهه هفتادی های گل بیاین دور هم باشیم 😍🥰😊

| مشاهده متن کامل بحث + 18373 بازدید | 1738 پست

خدا لک لک ها را دوست دارد چقدر ادم های خوب و صاف و صادقی بودن .‌یادش بخیر البته بیس بارم تو این سالا تکرارشو گذاشت 

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به خدا باور کن ۱۵ ساله ندیدم اصن.اخه ما خانوادمون خیلی اهل تفریح و مسافرت و.. نبودن اکثرا پا کارت ...

خخخخ ماهم همینطور ولی دقت تو بالاس. عزیزم خوشبخت باشی ایشالله منم بچه بودم میگفتن میخوای چکاره شی میگفتم عروس   هر چی قسمت ادمه

بخت بد ما ستاره آسمونمون چراغ چشمک زن هواپیما بود
منم 72 ام اردیبهشتی.من عاشق بستنی ها و خاله بهار.فیتیله .اشتباهی (من یک ادم فضایمم ).بچهای کوه الپ . ...

عه منم اردیبهشت هفتاد و دو ..چندی من پونزده؟ راستی گفتی فضایی یاد منگوله گوش میرزا افتادم خوشم  میومد ازش

بخت بد ما ستاره آسمونمون چراغ چشمک زن هواپیما بود
سلام منم یه هفتادی👋🏻 چه قدر با ساعت برنارد خاطره دارم کل کودکیم با فکر به اون گذشت😂☺️

سلام 😍😍

چقدر دهه هفتادی توی سایت داشتیم

😂

خوش اومدی

اره کلا رویای همه دهه هفتادی ها و حتی شصتی ها

داشتن ساعتی مثل ساعت برنارده

غرق این برنامه میشدیم

همش میگفتیم کاش ماام داشتیم

من آرتور هم خیلی دوست داشتم

کلا اهل برنامه کودک دیدن زیاد بودم

من ۷۱ ای ام 😊

نیک و نیکو دهه شصتی بود 

گوریل انگوریل

میگ میگ

لولک و بولک

راستی

النگ و دولنگ یادتونه ؟

النگ و دولنگ بازی می کنن خیلی قشنگ 😂

خونه مادربزرگه 😁

من 72 هستم فقط کارشناسی گرفتم.نه سرکار رفتم نه متاهلم 

بهتر اگه قرار بوده ازدواج کنی یع شوهر بدعنق مثل من گیرت بیاد که تواین سن پیر بشی همون بهتر که مجرد باشی من اگه برگردم به گذشته مطمعنم ازدواج نمیکردم میرفتم به درسم ادامه میدادم مستقل میشدم 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤

دوران قشنگی بود فاز برچسبای رنگارنگ،آدامسایی که برچسب داشت ،انداختن دربطری یا برگ توی جو و دنبالش دوییدن،دفترخاطرات فانتزی،لپ لپ،سک سک،بستنی زی زی گولو،پاککنایی که بوی توت فرنگی می داد،خودکارایی که چندتا رنگ مختلف داشت هرلحظه بایه رنگ می تونستی بنویسی،مغز مدادای رنگی،بابت هر بیست 1000تومن جایزه می گرفتم اونموقع ارزش داشت،کارتون تام وجری و انواع اقسام کارتونای باربی و کلی خاطرات قشنگ