2777
2789
عنوان

پدر بی عاطفه😔😔😔

1531 بازدید | 41 پست

سلام خانوما خیلی دلم گرفته ازپدرم سالهاس این حرفاتودلم مونده ولی دیگه تحمل ندارم میخوام دق کنم

دوستان مادوتاخواهریم تاجایی که یادم میادمحبتی ازپدرم ندیدیم همیشه به فکراطرافیان بوده تاخونوادش درحالی که ماجونمونو واسش میدیم همیشه احترامش گذاشتیم باهمه بدیهاش هیچوقت کوتاهیاشو به روش نیاوردیم زبون خوش ومهربونیش واسه بقیه س وبداخلاقیش واسه ما اگه کسی ازش جونشم بخواد میده بهش حالامابچه هاش ازمریضیم بمیریم براش اهمیتی نداره حاضرنیس یه هزاری بهمون بده واسه خرید یه لباس کلی دعواراه میندازه اگه همون پولوکسی ازش بخوادنه نمیگه 

دیگه خسته شدم ازهمه بی مهریش وقتی میبینم واسه همسایه بیشترازبچه ش ارزش قائله دلم میشکنه 

کسی مثل من هست؟لطفابیاین درددل کنیم خیلی غصه میخورم

پدر ما نه واسه ما خرج میکنه نه واسه همسایه😑🔪

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هست منم بابام شبیح بابا تو همیشه بد مارو میگه به همه ماهم بهش زنگ نمیزنیم احوال پرسی کنیم همیشه اون زنگ میزنه میگه چرا زنگی نمیزنید بینم من مردم یا زنده انقد بد رفتار کرده که دوسش نداریم 

بابای منم خیلی نامردو زور گوعه مامانم همیشه با استرس میره جایی جدعت نداریم رو حرفش حرف بزنیم مامانم انقدر استرس کشید از دستش که شد سرطان هیچوقت نمیبخشمش

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

وقتی دور از جون خاک و بغل کنه اون موقع واسه همه چیش دلت تنگ مبشه حتی بی مهری هاش 

البته خدا نکنه 

بدون تنها نیستی

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
پدر ما نه واسه ما خرج میکنه نه واسه همسایه😑🔪

خب اینجوری ادم غصش نمیگیره میگه خصلتش اینه ولی وقتی میبینی پولی که تو خودت نیاز داری بهت نده بده به غریبه ادم ناراحت میشه

با وجود این تبعیض ها ،شما احترامش رو میزاری،پس شما انسانهای بزرگی هستید که اجر بزرگی دارید.

خوشا به سعادتتون.

عزیزم حتما کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: رشد و قدرت در سایه ی سختی ها، رو گوش کن. 

خیلی آرومت میکنه.

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
اره هست منم بابام شبیح بابا تو همیشه بد مارو میگه به همه ماهم بهش زنگ نمیزنیم احوال پرسی کنیم همیشه ...

خواهرم ازدواج کرده هیچوقت حتی بهش زنگم نزده ببینه زنده س یانه همیشه از بچه های مردم تعریف میکنه درحالی که همه ازما تعریف میکنن

بابای منم خیلی نامردو زور گوعه مامانم همیشه با استرس میره جایی جدعت نداریم رو حرفش حرف بزنیم مامانم ...

عزیزم چقد ناراحت شدم با حرفت گریم گرفت مامان طفلک منم ازدستش سکته کرد

وقتی دور از جون خاک و بغل کنه اون موقع واسه همه چیش دلت تنگ مبشه حتی بی مهری هاش  البته خدا نک ...

من هیچوقت دلم تنگ نمیشه همه اخلاق بد دارن ولی وقتی اخلاق بدت غالب باشه دیگه خوبی به چشم نمیاد

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...