2777
2789

سلام خانمای گل لطفا اگر کسی دکتری با این مشخصات در تهران میشناسه به من معررفی کنه خیلی واجبه

مهربون

دلسوز

پیگیر

یکی یکی بفرسته تو

انلاین سوالات رو جواب بده

بیمارستان خصوصی و عالی زایمان کنه

و هم در زایمان طبیعی مهارت داشته باشه هم سزارین🥰

زایمان در اب نداره. چون زایمانش هاش عموما نیکانه. شمارش رو میده و تلفنی پارسخ گو هست ولی انلاین تا حالا بهش پیام ندادم. مطب نیاوران کنار پاساژ نارون. 

دکتر فرحناز عسگری. 

اگر زایمان در اب میخوای نیلوفر معظمی(ماماس). در ایران زایمان در اب وجود نداره. فقط میتونی دردهات رو تو آب تحمل کنی. زایمان روی تخت توی اتاق زایمانه . 

زایمان در اب نداره. چون زایمانش هاش عموما نیکانه. شمارش رو میده و تلفنی پارسخ گو هست ولی انلاین تا ح ...

والا جاهای دیگ که زایمان در اب شنیدم هست ک دکترم میره سر میزنه ینی تهران نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر مهدیان خیلی کارشون خوبه

من خواهرم برای زایمانش تحت مراقبت ایشون بوده خیلی راحت بود خدا رو شکر مشکل خاصی نداشت اصلا

خواستی میتونی از سایتشونم برداری آدرس و شمارشونو

http://drmahdian.com/انواع-روش-های-زایمان/

والا جاهای دیگ که زایمان در اب شنیدم هست ک دکترم میره سر میزنه ینی تهران نداره

سارا جون هرموقع اومدی درخواست دوستیمو لطفا قبول کنم در مورد دکترت ازت سوال دارم گلم.. دکتر حاجیها