2777
2789

سلام خانما صبحتون بخیر

میخواستم بدونم با شرایط محدودیت که این دو هفته برای کرونا گذاشته شده آزمون استخدامی اموزش پرورش که هفته دیگه مقرر شده بود همچنان برگذار میشه یا تاریخش تغییر پیدا میکنه؟؟

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنجش چک کن افتاده دی خبرش هم جدید نیس 

واااااقعا؟؟؟؟؟وااای خوش خبر باشی عزیییزم

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘

اخه وقتی‌گفتن تا دوهفته وممکنه‌بیشتر‌هم ادامه‌بدن این تجمعاتو الان بیان استخدامی‌ بزارن که‌ یهو گند زده بشه به کل این رعایت کردنا.

فکر نمیکنم حالا حالا برگذار بشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
عزیزم تاریخ عوض شده مدتیه ک سایت سنجش گفته که شده ۱۱ و ۱۲ دی و کارت جلسه ۷ دی میاد

وااای مرسی مرسی از خبر خوبی که دادین😙😙

شماهم شرکت کردی ؟

چیزی خوندین؟

اخه وقتی‌گفتن تا دوهفته وممکنه‌بیشتر‌هم ادامه‌بدن این تجمعاتو الان بیان استخدامی‌ بزارن که‌ یهو گند ...

بهتررر خداروشکر کلی خوشحال شدم

وااای مرسی مرسی از خبر خوبی که دادین😙😙 شماهم شرکت کردی ؟ چیزی خوندین؟

قربونت عزیزم 

اره شرکت کردم ولی هیچی نخوندم 

از بس کار خونه هی تمومی نداره وقت نمیکنم

ولی ب این کار نیاز دارم 

قربونت عزیزم  اره شرکت کردم ولی هیچی نخوندم  از بس کار خونه هی تمومی نداره وقت نمیکنم و ...

منم شرکت کردم ولی بچم کوچیکه اصلا وقت نکردم

خدا کنه بتونیم تو این مدت بخونیم

شما برنامه ت چیه؟؟؟

بچه ها عمومیا از رو چی میخونین

من یه کتاب قرض گرفتم ازرخواهر زادم آی استخدامه

منم شرکت کردم ولی بچم کوچیکه اصلا وقت نکردم خدا کنه بتونیم تو این مدت بخونیم شما برنامه ت چیه؟؟؟

واقعا نمیدونم 

از چی شروع کنم 

اره خدا کنه بتونیم

چه رشته ای شرکت کردی ؟ من دبیری هنر