2777
2789
عنوان

شوهرخواهر‌ بداخلاق و عصبی من😐😡

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کنه و همسرشونن پرخاشگری کرد خواهرتون پرخاش نکنه اینطوری جو خونه‌متشنج نمیشه پسرشون کمتر اسیب می ...

ممنون عزیزم 

چله برداشتن واقعا جواب میده واسه اینجور موارد؟

بعد اینکه باید توی ساعت سعد بخونن؟؟چون بعضیا که به سعد و نحس ایام‌اعتقاد دارن میگن باید توی ساعت سعد خونده بشه که جواب برعکس نده

مسئله اخر اینکه خواهرتون وقتی ایرادات همسرش رو ب شما گفت بگین نههه بنده خدا اینطوری نیست و...علاوه ...

بهش گفتم عزیزم

ولی بهم میگه اگر رفتارا و اخلاق توی خونش رو میدیدی اینجور نمیگفتی

بمیرم برای دلش 

امروز با گریه و هق هق همه اینارو بهم میگفت😭😔😔

عزیزم خب دلیل عصبی بودن شوهرشو باید بفهمه

از سر کار عصبی میشه یا از بیکاری یا خانوادش یا اینکه تو زندگی کم میاره؟

بشینن مثل دوتا دوست درد و دل کنن بچه رو بسپارن دست مادرشون یا شما واسه خودشون وقت بذارن ریشه رو که پیدا کرد خیلی راحت میشه دنبال درمان بگرده اینجوری که شما میگید چندبار هم رفتن مشاوره پس شوهرشون مقاومتی نداره و زیر بار رفته

اگر بتونن رابطه صمیمی با هم داشته باشن همه حرفاشون رو بزنن خود شوهر خواهرتون کم کم دلایل عصبی بودن رو میگه و میخواد کمکش کنید

با این جمله ها که :

(ما رابطمون مثل دوتا رفیقه خیلیا با شوهراشون راحت نیستن ولی من با تو خیلی راحتم

فلانی این اتفاق واسش افتاده ولی میترسه به شوهرش بگه اگه من بودم اولین نفر به تو میگفتم چون خیلی با هم صمیمی ایم

ما هرچی بشه به هم میگیم چون رابطمون فقط رابطه زن و شوهری نیست و دوستانس عاشق رابطمونم )

این جمله ها کم کم تاثیرشو توی صمیمیت رابطه میذاره و این حسو به شوهرش تلقین میکنه که طرف مقابلش انقدر باهاش صمیمی و راحته که بتونه درد و دلاشو بیاره پیشش و تنها کسی که رازدارشه خانومشه

نحوه برخورد خواهرت با درد و دلاش نباید حالت نصیحت و سرزنش باشه فقط گوش شنوا باش همدردی کن و امید بده

ممنون عزیزم  چله برداشتن واقعا جواب میده واسه اینجور موارد؟ بعد اینکه باید توی ساعت سعد ...

اره عزیزم

علت خیلی از مشکلات در زندگی ها حذف این امورات مذهبیه

چله بردارن و از اقا امام حسین یا حضرت زهرا یاری بخوان 

نه ساعت خاصی نمیخواد روزی ی بار بخونن 

اگر زیارت عاشورا خوندن و وقتش رو هم داشتن میتونن ۱۰۰ لعن و ۱۰۰ سلام زیارت عاشورا هم بگن 

خیلی سخت نگیره

میدونم سخته  اما بهش امید بده درست میشه

درضمن احتمال داره ک پرخاشگری و بی اعصابی همیرشون از کم خونی هم باشه

شربت شیره خوبه

یا دم کرده های ارام بخش مثل بهار نارنج گل گاوزبان شربت زعفران و ... موز ناشتا برای خلق و خو تاثیر گذاره

عضو گروه بنفش💜#وزن اولیه:۸۹.۴۰۰ #وزن هدف:۶۵    ‌         ‌  همیشه وقتی حرف از لاغری میزنم همسرم میخنده و میگه خانم منو تو نمیتونیم وزن کم کنیم بیخودی خودتو اذیت نکن!باید بهش اثبات کنم ک من قدرتمندم و میتونم ...من باید بتونم که مثل بقیه انسانها خوش اندام باشم ! من نباید نعمت خوش اندامی رو از این صورت جذاب و موهای قشنگمم بگیرم!من میتونم شبیه تر به فرشته هابشم 💪💪💪💪💪💪💪
بهش گفتم عزیزم ولی بهم میگه اگر رفتارا و اخلاق توی خونش رو میدیدی اینجور نمیگفتی بمیرم برای دلش&nb ...

بهش بگو همه مردا همینن 

تو ک تو خونه همه نیستی

همسر من گاهی ک خیلی ازش شکایت میکنم میخنده میگ بخدا همه مردا همینن درست بشو نیستن😂اینم همینه

عضو گروه بنفش💜#وزن اولیه:۸۹.۴۰۰ #وزن هدف:۶۵    ‌         ‌  همیشه وقتی حرف از لاغری میزنم همسرم میخنده و میگه خانم منو تو نمیتونیم وزن کم کنیم بیخودی خودتو اذیت نکن!باید بهش اثبات کنم ک من قدرتمندم و میتونم ...من باید بتونم که مثل بقیه انسانها خوش اندام باشم ! من نباید نعمت خوش اندامی رو از این صورت جذاب و موهای قشنگمم بگیرم!من میتونم شبیه تر به فرشته هابشم 💪💪💪💪💪💪💪
اره عزیزم علت خیلی از مشکلات در زندگی ها حذف این امورات مذهبیه چله بردارن و از اقا امام حسین یا حض ...

مرسی عزیزم

توصیه و راهنمایی های خیلی خوبی کردی

منم میخواستم بهش بگم سوره طلاق و مزمل و یاسین رو بخونه ‌‌ذکر یونسیه و ذکر یا ودود ولی ترسیدم که شاید حتما باید ساعت سعد خونده بشه. اخه بعضیا آدم رو میترسونن میگن اگر توی ساعت سعد خونده نشه جواب عکس میده و بدتر میشه. شما شنیدی یا اعتقاد داری به این حرف؟

مرسی عزیزم توصیه و راهنمایی های خیلی خوبی کردی منم میخواستم بهش بگم سوره طلاق و مزمل و یاسین رو بخ ...

افرین اینایی هم ک گفتین عاااالیه خصوصا ذکر یا ودود و سوره مزمل 

بگو زمان هایی ک بیکاره این کار هارو انجام بده 😘

عزیزم من طلبه هستم 

هیچ ایه ای از قران و هیچ دعایی وجود نداره ک با خوندنش در ساعت نامناسب برعکس جواب بده

والا چی بگم دلم براش امروز کباب شد

دلش پر بوده براتون درد و دل کرده

همیشه ک اینطور نیستن همسرشون

گاهی ادم خودشم حوصله نداره بعد بد قلقی های یکی دیگ ادمو ب اوج میرسونه

دعا کن برای زندگیش و بهش امید بده

از شوهرتم پیشش تعریف نکن😘😍🤩🥰

میگید خواهرتون رو از ته دل دوست داره پس خواهرتون هم باید کمکش کنه آدمای عصبی ناخواسته عزیزانشون رو از خودشون دور میکنن ولی اگه شما هم اونارو دوست دارید باید کمکشون کنید

نباید سریع بره سر اصل مطلب اول باید نرم بشه و بهش تلقین شه یجورایی مثل شستشوی مغزی میمونه انقدر تو گوشش بخونه که ما صمیمی هستیم همه چی رو بگو بهم من دلم میخواد آرامش داشته باشی که کم کم جواب بده 

عزیزم اصصصلا نرو سمت روانپزشک چون داروهایی که میده بدتر آدمو عصبی و گیج میکنه فقط کنترل میکنه ولی تو باید درمان کنی 

دعا و اینا هم جواب نمیده طرف ناراحتی داره تو میخدای دعا بخونی که چی؟مشکلش اینجوری که حل نمیشه