ای ام روز دوم رژیم الان درحالت نیمه جان داده😐میرم بمیرم چی بخورم بنظرتون. به سطح سیم کشی رسیدم😧😖😣😩(یکی از مراحلی که معتادهای درحال ترک میگیرن)😐😐😐😐😐😐😐😐😐
باشه الان پیجشو برات میزارم ولی گزارش نزنید که منو تعلیق کنه نی نی سایت
امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است. ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است. ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
قابلی نداره جیگر بزار فردا صبح برات پیجشو میزارم چون لینک گروه و گم کردم ندارم از مدیر گروهم نمیتونم الان بگیرم چون خوابه 😂
رقصو هستم پیاده روی هم که بیرون نمیرم حلقه هم ک برای خانوما بده😐
کی گفته بده؟؟
من میرفتم باشگاه مربی میگفت بیشتراز یک ربع برای خانما خوب نیستش
حرف الکیه من روزی نیم تا یه ساعت میزنم معلمم هم بهم چیزی نگفته فقط روز های پری نباید بزنی
کالری داره اما کم هست .من یه زمانی بادی رپ میرفتم. دکتر اونجا هم دکتر خوبی بود. برنامه رژیمم برای صبحانه دو تا ساقه طلایی دوتا خرما یک لیوان شیر یک لیوان چای بود. برای عصر ساعت ۴ هم دوتا ساقه طلایی دوتا خرما داشتم.
گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و بزدل اش می کِشی، او با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدمها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️