ای ام روز دوم رژیم الان درحالت نیمه جان داده😐میرم بمیرم چی بخورم بنظرتون. به سطح سیم کشی رسیدم😧😖😣😩(یکی از مراحلی که معتادهای درحال ترک میگیرن)😐😐😐😐😐😐😐😐😐
خوب دیگه کالری شماری که عالی هست دیگه آدم گشنه نمیشه که منم 3ماهه دارم کالری شماری میکنم
امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است. ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ساقه طلایی رو دوتا دونه اگر داری با یک سیب رنده کنید دارچین بزنید میل کنید . در روز تا چهارتا ساقه ...
همه ی اینا کالری داره دوست عزیز🤦♀️
امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است. ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
گلم همش کالری شماری نیست من کنارش ورزش میکنم یه روز در هفته فست میگیرم و... و ما خودمون گروه کالری شماری داریم