2777
2789
عنوان

تونوخدا من چی بخورم شبیه اخه🥺🥺😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 46 پست
خو منم کالری شماری میکنم دیگ

خوب دیگه کالری شماری که عالی هست دیگه آدم گشنه نمیشه که منم 3ماهه دارم کالری شماری میکنم 

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساقه طلایی رو دوتا دونه اگر داری با یک سیب رنده کنید دارچین بزنید میل کنید . در روز تا چهارتا ساقه ...

همه ی اینا کالری داره دوست عزیز🤦‍♀️

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
چقدرکم کردی

10 کیلو و 600

اوهوم ماهم از مشکی دراومدیم رفتیم توقرمز .چقده بدس توقرنطینه پوکیدیم والا

چه قد بد 😔اره بخدا اونوقت یه عده بی  فرهنگ میرن اینور و انور مهمونیا عروسیا و ... بعد میگن به خودمون مربوطه همینا مارو بدبخت کردن 😢😢😢

❤❤❤❤
😭😭😭من بچه میخام بخاطر کرونامیترسم

الهی عزیزم 😘😍نگران نباش واکسنه این لعنتیا ساختن انشالله زودتر بدستمون برسه همگی راحت بشیم هرکسی یه جور گیر افتاده خدا پناهه هممون باشه و حفطمون کنه ❤

❤❤❤❤
عالی باچه برنامه یی کالری شماری میکنی 

گلم همش کالری شماری نیست من کنارش ورزش میکنم یه روز در هفته فست میگیرم و... و ما خودمون گروه کالری شماری داریم