2777
2789

وقتی نگاه میکنم اصلا دلم میگیره

نمیدونم چرا اصلا انگار این گذر زمان دوس ندارم.بزرگ شدن دوس ندارم از دیدن پیر شدن متنفرم

امروز داشتم عکسای ده سال پیش نگاه میکردم.باورم‌ نمیشد این همه تغییر توی بعضی ها.بعضی ها تو این ده سال کلا سفید کردن‌.بعضیا چقدر خوشگل بودن ولی الان مسن شدن.بعضیام ک فوت کردن.

وقتی میبینم با خودم میگم معلوم نیس ده سال دیگه ما چی باشه😐نصفه شبی زده ب سرم

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

اره گلم.جلوی عمر رونمیشه گرفت

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سادات خانوم منم مثل شمام دقیقا ....بازیگرای تلویزیونو میبینم پیر شدن غصه میخورم ...چه برسه اطرافیان ...

اونا ک زیاد هم عوض نمیشن توی ده سال.ولی متاسفانه مردم عادی با این فشار اقتصادی خیلی داغون تر میشن

مث منی...بشدت حس نوستالژی شدیدی دارم..‌همش عضه میخورم...حتی تلویزیون فیلم قدیمی نشون میده دلم میگیره

علتش شاید این باشه که بیشتر از اینده تو گذشته گیر کردیم....

امیدی به اینده ندارم...همش میگم قبلا چقد خوب بود

وای نه من عکسای ۱۳تا۱۸سالگی رو میخوام پودر کنم😬😬😬😬

اینکارو نکن.بنظر من عکسای اون سال از واجباته.من ک خیلی دوسشون دارم.خام بودن اون سن رو.سادگی اون سن رو.بیخیالی شو....

بخدا مثل منی منم اکثرا دلم میگیره مخصوصا یاد مادر بزرگم و خونه قدیمی و بچگی مو محله مون میوفتم و بازیگرایی که تو بچگی باهاشون خاطره داشتم عاشق صدای مرتضی احمدی بودم یا فیلم پس از باران ملک مطیعی وغیره😥😢😢😢 که فوت شدن خسرو شکیبایی خانه سبز یا داریوش اسد زاده یا پوپک گلدره😭😭

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍