2777
2789
لایک واقعا 🤣نمیدن ک 

پس این پز دادن که مهریه ی من فلان قدر  یه زمین و یه خونه هست خب چه فایده مثل این میمونه بهترین خونه و ماشین رو داشته باشی بعد کارتون خواب بشی ،خب وقتی مهریه هزاران خونه هم باشه چه فایده وقتی نداریش 

پس این پز دادن که مهریه ی من فلان قدر  یه زمین و یه خونه هست خب چه فایده مثل این میمونه بهترین ...

الان من مهریه ام بیشتر از جاریم هست ،مگه فرقی میکنه نه من مهریه گرفتم نه اون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس این پز دادن که مهریه ی من فلان قدر  یه زمین و یه خونه هست خب چه فایده مثل این میمونه بهترین ...

اره والا درست میگی ‌ مهریه یعنی چقدر ی زن و میخرن مثل افغانیا فقط فرقمون اینه ک اونا اول پولومیدن بعد دخترمیبرن 

❤💋حس قشنگیه زن بودن برامردی ک همه دنیاته🫁❤
😮ولی الان بیشتر از ۱۰۰ نمیدن 

نمیدونم خانواده ی شوهرم گذاشتن 

گفتن ی عروسمونو 1000 مهر کردیم اینم هرچی شما بخوایین ک پدرمم گفت نظرشما محترم و خانواده همسرمم گفتن بشه تاریخ تولد من ولی برای عقدم دوست داشتم تاریخ تولد همسرم باشه  وشد،همراه طلا و... اینچیزا

بعد ازدواجم سه دونگ خونه و همسرمم ب نامم زد

خدارو شکر تا الان مال من و مال تو نکردیم هرچی داشتیم شد مال ما

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
الان من مهریه ام بیشتر از جاریم هست ،مگه فرقی میکنه نه من مهریه گرفتم نه اون 

به قول دوستم که میگه ادم مهریه اش یه سکه باشه ولی بگیرش بهتر از اینه که هزاران سکه باشه ولی یدونه اش هم بهش نرسه

😮ولی الان بیشتر از ۱۰۰ نمیدن 

چرا میدن عزیزم حتی رسانه هم اعلام کرد آقا پسرها فکر نکنن ۱۰۰۰۰ تا سکه بندازن زن نمیتونه بگیره گفت پشتشون رو به این حرف گرم نکنن که ۱۱۴ تا میخوان سکه بدن گفت هر چقدر مهریه باشه باید بدن