خب دلیلش چی بوده اینا ممکنه شایعععه باشه پخشش نکنین
بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
من هر وقت به سمت خدا رفتم نتیجه گرفتم برکت به زندگی سرازیر شده هر وقت فاصله گرفتم زندگی نچرخید ...
دقیقا
بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
خوب این پول ندادن چون ایران حاضر نشده FATF امضا کنه!!!!!!
همه چی که پول نیست بهتر اینا یک چیز بدن ده سال طلبکارن
من که دیگه دعا کردنمم نمیاد سر نماز ماتم میبره موقع دعاچی بگم بگم زود نابود بشه ؟؟ مگه امکانش هست؟؟؟ ...
وقایع قبل از ظهور جهانی هستند، در احادیث به وقوع مرگ سرخ (جنگ داعش) و مرگ سفید (مثل طاعون، وبا، کرونا) اشاره شده بود نقشه آلودگی به کرونا را که نگاه می کردم کل دنیا را فراگرفته بود.
اخه مگه ما بنده هاش نيسيم !!!؟اصلا همه ي ما بد اون كه خوبه😣😣😣
بلا و مصیبت همیشه بوده جزو دنیاس اونموقع که قحطی اومده وبا اومده این مردم بودن که درد کشیدن و وقتی هیچ کدوم از اونا نبوده جنگهایی خود مردم شروع کردن و داغ به دل هم گذاشتن دعا کنیم که چی بشه این رسم دنیاس
من واقعاااااااا به اين چيزا اعتقاد داشتم اما خيلي وقته هيچي ب هيچي!!!
نه با صداقت کامل بیا جلو و خدا توفیق بخواه، همن امروز با نهایت خستگی و بی خوابی به زور نماز صبح را که خوندم حتی وسوسه شدم خود نماز صبح را هم نخونم بعد فقط یه رکعت نماز شب بجای ۱۱ تای هر شب خوندم همین عمل کم نتیجه خوبی داشت باعث شد امروز یه معامله شیرین توی بورس نصیبم بشه.