2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3300 بازدید | 36 پست
خیلی بی انصافیه اگه شوهر خوب گیرش بیاد  چرا باید اینطور باشه؟  حالا استثنا ام هست که یا ...

عزیزم شاید یه نفر واقعا براش اتفاق افتاده باشه مثل تجاوز یا سواستفاده همه حق زندگی خوب رو دارن

دوستان برام دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من تو دانشگاه دو سه تایی میشناختم خیلی ام شر بودن بکارت نداشتن رفتن دوختن هر سه شوهر کردن بیاو ...

عججججب. اره خب اینجوریم هستن دگ

خییلی دل دارن ک میدوزنو فلان

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
الیته منظورم دختریه که ازدواج نکرده و حالا سر هر مسئله ای چه رابطه با نامحرم چه تجاوز....بکارتشو از ...

من اینجا کاربری دیدم که بهش تجاوز شده بود به شوهرش گفته بود و اونم قبول کرده بود

خیلی بی انصافیه اگه شوهر خوب گیرش بیاد  چرا باید اینطور باشه؟  حالا استثنا ام هست که یا ...

چطور اینو میگی؟!

کسی که کلا شغلشه ک هیچچچچ،

اما کسی ک صرفا بخاطر ی رابطه حالا خواسته و نخواسته این اتفاق براش پیش افتاده چی

ب فرض با خواست خودش انجام شده، ایا حق زندگی نداره؟!

اون بدن خودشه و خودش تصمیم میگیره براش چرا ما بیایم بگیم حقش نیس،قطعا با کسی ازدواج میکنه ک براش مهم نی این چیزا، من خیلیارو میشناسم ک ادمای خوبین اما براشون مهم نی

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
عاشقتم که ار ۱۰تا تابپ ۸تاش صدر تایپایی باید بهت جایزه داد ژینا خانم

😂😂بخدا ی چند روز میرم مرخصی 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من  تازه نامزد کردم ولی شوهرم اجازه نداد برم دکتر گف اگه کسی تو رو ببره دکتر خون به پا میکنم بنظر من این حرفا خیلی قدیمی شدن ولی دخترا باید به خودشون ارزش بدن و بی بند و بار نباشن تمام دخترانه گی هاشونو صرف کسی کنن که قراره ی عمر باهاش زندگی کنن

باور کن عشق از زبان ت❤و شنیدن دارد    
چطور اینو میگی؟! کسی که کلا شغلشه ک هیچچچچ، اما کسی ک صرفا بخاطر ی رابطه حالا خواسته و نخواسته این ...

من دیگه با شما حرفی ندارم 

ولی باید وجدان داشته باشه ادم اونی که میاد با یه دختر ازدواج می کنه یعنی دوست نداره قبل اون با کسی رابطه داشته باشه 

پسرای مردم مسخره ما نیستن

💍♥ i said yes 

چطور اینو میگی؟! کسی که کلا شغلشه ک هیچچچچ، اما کسی ک صرفا بخاطر ی رابطه حالا خواسته و نخواسته این ...

دقیقا درسته گفتم واسه ۹۹ درصد پسرا مهمه چون جواب سوال استارترو دادم که پرسیده بود واسشون مهمه یا نه

ولی چیزی که مهم تره اینه که بد ترین و گناهکارترین مخلوق خدا و اون کسی ک کارش همینه هم حق زندگی داره و ما از دل ادما و سرگذشتشون خبر نداریم فقط خدا میتونه خدایی کنه و بگه انصاف و بی انصافی چیه

😂😂بخدا ی چند روز میرم مرخصی 

ای جان نه نرو دلم برای صدر تابمیک هات تنگ میشه الان باز داشتم درباره کنکور میخوندم تو اول بودی بایو بهت جایزه داد

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
ای جان نه نرو دلم برای صدر تابمیک هات تنگ میشه الان باز داشتم درباره کنکور میخوندم تو اول بودی بایو ...

😂😂ای خدا 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من دیگه با شما حرفی ندارم  ولی باید وجدان داشته باشه ادم اونی که میاد با یه دختر ازدواج می کنه ...

عزیزم حرف نداشتع باش مهم نیس

من دارم میگم دو تا آدم خودشون برا خودشون تصمیم میگیرن، من خیلیارو دیدم بااین موضوع مشکلی ندارن

مگ این قانون صد در صدیه؟! وقتی خود پسرع مشکلی نداره اونوقت چطور شما میگید اومده خواستگاری تا با ی دختری ک رابطه نداره ازدواج کنه؟!

قطعا دختر خانم ب اون اقا میگن، تفنگ ک نی بالاسرشون 

هروقت شما گواهی بکارت شوهرتو گرفتی بعد میتونی نظر بدی ک حق پسره ک دختره بکارت داشته باشه!!!