2777
2789
عنوان

تکون خوردن کوچولوتونو حس میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 56 پست
وااااااااااااای خوش به حالتون. منم نینی می خوام 😭😭😭😭😭

گول نخور... منم گول این چیزارو خوردم   از بچه‌داری فقط به دوران بارداری و اوایل زایمان فکر میکردم...فکر میکردم بچه مثل عروسکه، فقط شیر میخوره میخوابه و بازی میکنم باهاش، خیلی شیک و تمیز، ولی در حال حاضر از خستگی لهِ لـــِــهـــَـم   

🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جاااانم مگه چنتان ؟؟خداحفظشون کنه منم گاهی حالت درد مانند دارم نکنه همونه ومتوجه نمیشم؟

دوتاان 😄 نه فرق داره حالا وقتی تکون بخوره نی نیت متوجه میشی فرقشو قشنگ . ولی یکم اذیت کنندست وقتی راه میری یه چیز سنگین میره اینور اونور 😄 باید دستتو بگیری زیر شکمت وگرنه اذیت میشی من قبل بارداریم میگفتم ازن زن های حامله چرا دستشونو میزارن زیر شکمشون حالا متوجه شدم 😄

جفتت قدامی باشه دیر میفهمی

امید زندگیم دوقلوهام😍 
به خدا که دیگه کاری ندارم نه خدا نه این امام هاش دیگه خسته ام بریدم

اینجوری نگو ناامید نباش یه حکمتی هست حتما اتفاقا خودتو بخدا نزدیک کن تا اروم بشی منم کلی مشکل دارم هنوز کامل حل نشدن اما ازوقتی بخدا توکل کردم ارومترم

انشاالله هرچی هست صالح و سالم باشه ازمایشم دادین یا فقط سونو؟ازمایش اگه دادین چند هفتگی؟

ازمایش غربالگری دوتا رفتم فقط که اونم جنسیت معلوم نمیکنه ینی تکون خوردن به جنسیت ربط ذا ه ؟

ازمایش غربالگری دوتا رفتم فقط که اونم جنسیت معلوم نمیکنه ینی تکون خوردن به جنسیت ربط ذا ه ؟

اخه میگن بچه دیر تکون بخوره دختره زود پسر البته من هیچکدوم از نظریه ها رو قبول ندارم چون برای هرکس متفاوته شما فردا رفتین جنسیتو بگین ببینیم ربطی داره یا نه