2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزم بفکرش نیست ....؟!!مگه مسئومیت بارداری داشت ؟!

فشار خون بالا، یه دفعه ای وکیسه آب پاره شد به آزمایش نرسید که ببینن مسمومیت هست یا نه

مگه میشه آدم فراموش کنه، منم فراموش نکردم

فشار خون بالا، یه دفعه ای وکیسه آب پاره شد به آزمایش نرسید که ببینن مسمومیت هست یا نه مگه میشه آ ...

خیلی سخته من هنوزم نتونستم دخترمو فرراموش کنم با اینکه ندیمش من فشارم رفت بالا ماما خنگول گفته بود ماهی برات خیلی خوبه باید بخوری میخورم ید داره دیگه و.....رعایت نمیکردم هر چی بود میخورم اطلاعاتی هم نداشتم و تو ۵ ماهگی ورم دست و پا و صورت داشتم شدید خدا روشکر سر این رعایت دارم میکنم و.......

فشار خون بالا، یه دفعه ای وکیسه آب پاره شد به آزمایش نرسید که ببینن مسمومیت هست یا نه مگه میشه آ ...

فشار خون بالا مسئومیت عزیزم منم فشارم رفته بالا یدفعه و....از بس که رعایت نمیکردم و .....😔😔😔😔

خیلی سخته من هنوزم نتونستم دخترمو فرراموش کنم با اینکه ندیمش من فشارم رفت بالا ماما خنگول گفته بود م ...

خیلی مواظب خودت باش

داغ داغه، چه دیده چه ندیده، چه یه روز چه صد سال

ولی خوشی الان وبا ناراحتی دیروز تباه نکن

خیلی مواظب خودت باش داغ داغه، چه دیده چه ندیده، چه یه روز چه صد سال ولی خوشی الان وبا ناراحت ...

مرسی عزیزم ممنون از دلداریت یه سوال بمرسم ناراحت نمیشی ؟!!

تو هم بچتو از دست دادی الان تاپیکتو خوندم خیلی ناراحت شدم بهت تسلیت میگم انشالله جاش پر شه بچه دیگه ...

بله دوتا بچه، به فاصله 9ماه،یکی یک ماهه واون یکی 19ماهه،پسر ودختر

بله یکی بچه 8ساله که بچه اولمه

پسر دخترم اشیره شدن، 11ماه فاصله سنیشون بود، آخ که چه سختی کشیدم برا بارداری پسرم، بچه شیر میدادم خیلی بد بود تا ماه 5 از شیر گرفتمش ومامانم برد برا خودش، 22هفته فهمیدم جفت سر راهی کامل دارم وخونریزی، بیمارستان بستری شدم تا 29 هفته و ایمان کردم 

بچم رفت دستگاه وروز 16 مرخص شد، یه هفته بعد شوهرم وپسر بزرگم گفتن دلمون برا مرسانا تنگ شده بیا بریم شهرستان بچه را ببینیم، رفتنم همانا داغ به دل موندن همانا

چند روز اونجا بودم ویه شب ساعت 5 شیر بچه دادم اروغش گرفتم خوابوندمش بعد تا خودم خوابیدم دیدم دخترم افتاد به گریه رفتم اون آروم کنم دیدم خون از بینی پسرم اومده

ساعت 6صبح برف میومد، به چه سختی رسیدیم بیمارستان ولی دیر بود وپسرم آسمانی شد

گفتن سندرم مرگ ناکهانی نوزادان نارس

پسر دخترم اشیره شدن، 11ماه فاصله سنیشون بود، آخ که چه سختی کشیدم برا بارداری پسرم، بچه شیر میدادم خی ...

الهی بگردم عزیزم انشالله جاشون دوباره برات سبز بشه دخترت چی ...؟!!