2777
2789

بعد موعدت

بستگی به زمان لقاح هم داره 

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونم تحمل کنم تا اونموقع😁

خب بزن😐😂ولی شاید منفی شد ضدحال خوردی بزار چند روز دیگه انشاءلا مثبت بشه

چندوقته اقدامی

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
خب بزن😐😂ولی شاید منفی شد ضدحال خوردی بزار چند روز دیگه انشاءلا مثبت بشه چندوقته اقدامی

تازه ماه اولمه اقدام کردم شوهرم کلی مابیبی خریده😄

خدایا مراقب تو دلیم باش  

فردای موعد بهترین زمانه

زود بزنی و نشون نده خودت دپرس میشی

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
تازه ماه اولمه اقدام کردم شوهرم کلی مابیبی خریده😄

عزیزم😂😂😂انشاءلا مثبته توسل کن ب شهید ابراهیم هادی😍

یعنی یک هفته بعد بزنم 😂خیلی زیاده تحمل ندارم😀

تو که تحمل نداری خو چرا میپرسی دلبندم😂😂بنظرم زود نزن ۲سال تجربه پشت این حرفه😉

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
تو که تحمل نداری خو چرا میپرسی دلبندم😂😂بنظرم زود نزن ۲سال تجربه پشت این حرفه😉

چون زیادی شوق دارم😍فک کنم همون ۲ سالو ازم بزرگتری من ۷۶🙂

خدایا مراقب تو دلیم باش  
چون زیادی شوق دارم😍فک کنم همون ۲ سالو ازم بزرگتری من ۷۶🙂

منم یواشکی میرفتم میخریدم ۱هفته قبل موعدم ۱روز در میون میزدم هر دفعه هم منفی میشد کلی گریه میکردم

از ۷۴هستم

منم یواشکی میرفتم میخریدم ۱هفته قبل موعدم ۱روز در میون میزدم هر دفعه هم منفی میشد کلی گریه میکردم ا ...

آخی ...پس منم فعلا صبر میکنم

خدایا مراقب تو دلیم باش