2777
2789

چند بار تا حالا این اتفاق براتون افتاده؟؟ چیکار کرد  یا چی گفت که دلتون شکست؟؟

چطوری تونستین فراموش کنین و ادامه بدین؟😓

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

فراموش نکردم فقط هر چی بیشتر بشه ادم بی احساس تر میشه حداقل من و فقط تظاهر میکنه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شده توهین تحقیر و با کسی دیگه دوست شد

زمان دادم به خودم و البته قرص آرامبخشم مصرف کردم

در کل الان ازش کینه به دل ندارم دیگه

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
بله بارها شده خیانت کرد ولم کرد دوباره برگشت منم چون عاشقشم دوباره باهاشم

خیانت؟؟

فکر نمیکنی ی روز پشیمون بشی؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
نه اگه هم بوده يادم نيست باتوجه به اينكه بديا هميشه تو ذهنم ميمونن😄

خیلی خوبه تبریک میگم بهت😁

بله یکی از نزدیکترینم یکسال از اون ماجراگذشته ونتونستم فراموش کنم نمیتونم هم باهاش مثل قبل رفتار کنم انگارهیچ اتفاقی نیوفتاده

من تماشای تو میکردم و غافل بودم                                       کز تماشای تو خلقی به تماشای منند
فراموش نکردم فقط هر چی بیشتر بشه ادم بی احساس تر میشه حداقل من و فقط تظاهر میکنه

حس بدیه

ن میشه از خطاهاش گذشت نه از خودش

حس بدیه ن میشه از خطاهاش گذشت نه از خودش

اوهوم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃