الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم عین نی قلیون بودم قرص خوردم چاق شدم اما بازم دوسدارم باس ن م چاق تربشه
اسم قرص چی بود؟ ؟
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
روی یه سطح که اندازه ده سانت از زمین فاصله داره وایسا،قسمت جلویی پات روی سطح و قسمت پاشنه پات روی هوا قرار بگیره،توی ۳ تا ست ۲۵ تایی پاشنه پات رو به سمت زمین ببر و برگرد به حالت عادی،تضمین میکنم بعد از دو سه ماه مچ پات پر و زیبا میشه👌
یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
منم عین نی قلیون بودم قرص خوردم چاق شدم اما بازم دوسدارم باس ن م چاق تربشه
برگشت نداشت؟؟؟
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
عکس که ندارم ولی حتما نباید انقدر باشه،مثلا چطور روی پله وایمیسی،روی سطح پایینتر و یادم رفت بگم دستت رو باید بگیری جایی که نیفتی،توی گوگل بزن حرکت پشت ساق پا،یا همچین چیزیه،من انجام دادم و نتیجه گرفتم،خیلی بهتر شد
یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)