2777
2789
عنوان

رسما برگشتیم به عهد قاجار!

| مشاهده متن کامل بحث + 3757 بازدید | 178 پست
خب چرا جوابشو ندادید! درسته که سکوت در مقابل افرغد نادان بهتره ولی اینطور وقتایی که کسی به تعداد زیا ...

بذار تو جهالتش غرق بشه 

من ادامه بحثو نخوندم ولی این کامنتو دیدم دعواس از تاپیک رفتم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
بذار تو جهالتش غرق بشه  من ادامه بحثو نخوندم ولی این کامنتو دیدم دعواس از تاپیک رفتم

درک میکنم دیدید سطح پایینتر از چیزیه که باهاش همکلام بشید ولی شاید اگه من بودم فقط بخاطر اینکه بفهمه طرزفکرش حاصل محیط پیرامون خودشه نه تمومه دخترای مجرد یه چیزی بهش میگفتم،شایدم مثه شما درحد صحبت نمیدیدمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی دقیقا یه عده واقعا دیوونن میام تو سایتو افسوس میخورم امروز یکی گفته بود کرونا دروغه مریضارو می ...

بیمارستانا جا ندارن،هی دارن میگن ظرفیت تختا تکمیله! رعایت کنید مریض نشید،اگه دل و‌روده میخواستن که تشویقمون میکردن بیشتر بستری بشیم  

یه عده اینجا  نسبت به مشاغل پزشکی و کادر درمان خیلی گارد گرفته ان،اصلا خشم عجیبی نسبت به این مشاغل دارن

بیمارستانا جا ندارن،هی دارن میگن ظرفیت تختا تکمیله! رعایت کنید مریض نشید،اگه دل و‌روده میخواستن که ت ...

خدایی نمیدونم اینهمه خشم از کجا میاد

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
خب بگو چرا اینجا نباید مثه جهان اول فکر کنن! چرا چیزای بد اونا رو‌تقلید میکنیم ولی خوب ها رو نه! چون ...

متاسفم بابت گفتن این حرف ولی این حقیقته که ماها هیچوقت جهان اول نمی‌شیم! متاسفم ولی پیش رفت خاصی درکار نیست 

مهم ترین چیز آموزش صحیح هست که پایه ی یک جامعه رو میسازه اما شما مادران که درکنار پدران نقش مهمی در آموزش دارن رو ببینید!!این جا هنوز مادرها میگن عیب نداره بچه رو کتک بزنید ما هم کودکی کتک می خوردیم هیچیمون نشد! هنوز علیرغم نداشتن اعصاب و توانایی مالی و فرهنگی چند تا چند میارن که تنها نشن و به این امید که وضع بهتر بشه و  خیلییی چیزاییی دیگه!شما از این ها انتظار پیشرفت داری؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
خدایی نمیدونم اینهمه خشم از کجا میاد

یه عده فکر میکنن اونا حقشون رو خوردن! یه عده به درامدشون حسادت میکنن! دیگه با خودشون دودوتا،چهارتا نمیکنن که طرف سالها زحمت کشیده،درس خونده،الانم جونش رو گذاشته وسط! چندروز پیش یکی داشت بر علیه شون میتاخت! گفتم همین حالا که ما پیش بخاری گرم ونرم نشستیم داریم کامنت میزاریم،طبقه بالای ما پرستاره دیدم رفت سر شیفت،اونم شیفتی که معلوم نیست باکرونا برگرده یا سالم بمونه!

متاسفم بابت گفتن این حرف ولی این حقیقته که ماها هیچوقت جهان اول نمی‌شیم! متاسفم ولی پیش رفت خاصی درک ...

خب حاصل همون کتک و‌تنبیه ها شد این جامعه ای که الان میبینیم! تو همون تاپیکم در مورد سن بارداری بعضیا معتقد بودن که سن ۳۵ سال دیگه دیره و اختلاف سنیت با بچه زیاد میشه! ولی جالبه اختلاف سنی دو دهه باهمسر درنظرشون مشکلی نیست! فقط جسته گریخته یه چیزایی میشنون و‌به معنا و درک عمیقی ازش نمیرسن،مادر ۳۵ ساله اگه آگاه باشه و دانش و مهارت تربیت فرزند رو بلد باشه ، میتونه با اگاهی و‌مهارتاش اون اختلاف سنی رو پوشش بده و بچش رو درک کنه

یه عده فکر میکنن اونا حقشون رو خوردن! یه عده به درامدشون حسادت میکنن! دیگه با خودشون دودوتا،چهارتا ن ...

به خدا ادم از درس خوندن پشیمون میشه اینارو میبینه هی میگم با خودم درس بخونم که چی همه فکر میکنن کل پول مملکتو من دارم بالا میکشم 70 تومن ملت زورشون میاد ویزیت دکتری که 12 سال درس خونده و 2 سالم تو منطقه محروم کار کرده رو بدن بعد 1 تومن راحت تو ارایشگاه برای یه رنگ مو کارت میکشن

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
به خدا ادم از درس خوندن پشیمون میشه اینارو میبینه هی میگم با خودم درس بخونم که چی همه فکر میکنن کل پ ...

این طرز تفکر بخشیش ناشی از رفتارهای بی حوصله و بی توجه بعضی از پزشکاس که خاطره بدی میشه برا مریض ولی بیشترش بخاطر عدم اگاهیه،خیلیا اصلا فرق رزیدنت و متخصص رو نمیدونن،از پزشکی فقط اون دکتری که مطب داره و بقول خودشون پول پارو میکنه رو میدونن،دیگه نمیدونن اون دکتر چه سختی هایی کشیده! کشیک ۲۴،۴۸ ساعته دوران رزیدنتی،طرح،ازمون های سخت... دکتر که یه شبه به این درامد نمیرسه! پرستارام بنده خدا یه حقوق های نجومی ازشون میگن که من در جریانم اکثر ۴،۵ تومن میگیرن،مگه کارانه یا شیفت اضافه ...

اعصاب خودم رو بخاطر حرف یه بچه خرد نمیکنم

موافقم سکوت بهتره ولی بقول یکی از دوستان که تو‌همین تاپیک پست گذاشته،خیلی خوشم اومد از کامنتش،میگه انحطاط یه جامعه زمانیه که‌به فقر فرهنگی و اقتصادی عادت کنی و بی تفاوت باشی،گاهی اوقات تذکرم خوبه

من تو اون تاپیک زیاد کامنت گذاشتم ولی همش لایک میخوردن،طوری که دیگه خسته شده بودم میگفتم کاش تاپیکو ...

اره دقبقا همینجور شدکه شما میگی من بش گفتم تو خودتو گوجه و ماست میدونی که خوشحالی اومده گرفتت نتدشیدی جوابی نداشت😂

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اره دقبقا همینجور شدکه شما میگی من بش گفتم تو خودتو گوجه و ماست میدونی که خوشحالی اومده گرفتت نتدشید ...

ترسیده تا محصول جدید(دهه نودی ها) نیومدن به بازار،به فروش برسه