2777
2789

من 5 ماهه باردارم و کلی بخوام بگم گرمم مزاجم و تا دو ماه قبل هم خوب بودم ولی الان دو ماهیی میشه ک یکم سرد شدم ینی یجورایی بی میل شدم قبلا خیلی اهمیت میدادم زیاد نزدیکم نمیشد گلایه میکردم و اینا اما الان حدود 6 روزه نزدیکی نداشتیم و من اصلا عین خیالمم نیس سرد شدم ینی آیا طبیعیه کیا اینجور بودن چن وقت بد زایمان مثل قبل شدین ممکنه اینجور بمونم و خوب نشم خیلی نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نباید بشه من ن سابقه سقط داشتم ونه مشکل خاص دکترم گف کمتر باشه و خشن نباش مشکلی نیس

سابقه سقط و زایمان زودرس منع مطلقه بدون سابقه منع نسبی 

ولی اینکه شما میگین در هفته دوسه بار خب زیاده واسه این سن حاملگی و خود رابطه بخصوص اگه بدون پیشگیری باشه دهانه رحمو نرم می‌کنه و باز می‌کنه به مرور 

بخصوص اگه نارسایی داشته باشه دهانه رحم ک مشخص نمیشه چ افرادی دارن 

در هر صورت ب خیر گذشت اما سه ماه سوم اینکارو انجام ندین یا حداقل هر ده روز یبار 

من ۳ ماهمه از وقتی باردار شدم اصلا حوصله شوهرمو ندارم خوشم نمیاد پیشم باشه حتی جاخوابمم عوض کردم .

نه من تا این حد نه ولی خوب میدونی قبلا جدا می‌خوابید ناراحت میشدم و نمیذاشتم جدا بخوابه یا خوابم نمی‌برد چن روز پیش بحثمون شد نزدیکم شد و اینا نذاشتم بغلم کنه رف حال خوابید من اصلا عین خیالمم نبود😢

سابقه سقط و زایمان زودرس منع مطلقه بدون سابقه منع نسبی  ولی اینکه شما میگین در هفته دوسه بار خ ...

واقعا من نمیدونستم دهانه رحم مرسی گفتی. 

ولی من مشکلم بی میلی و بی خیالی خودمه

نه من تا این حد نه ولی خوب میدونی قبلا جدا می‌خوابید ناراحت میشدم و نمیذاشتم جدا بخوابه یا خوابم نمی ...

شما رو نمیدونم ولی من اینقد جسمی و روحی خستم که به این چیزا فکر نمیکنم حالم بده این ویار کوفتی هم تموم نمیشه راحت بشم! 

مادر یه نی نی 👶