2777
2789

اگه بفهمین اونی که 4 سال باهاش دوستی پاک داشتین و بارها و بارها قول ازدواج داده بوده و خودش رو یکی از بچه پولدارای تهرون معرفی کرده بوده،یک گدازاده روستایی در بیاد چیکار میکنین؟

یه سرایدار بی سواد یه خونه لوکس تو شمیرانات که تماما با حقه و کلک جلو اومده بوده و کلیی هم تیغ زده شمارو!

قانون جایی برای شکایت نداره!چون وعده ازدواج فقط داده بوده!

اگه ازدواج کرده بودین ؛میشد فریب در ازدواج:/و اونموقع میشد شکایت کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حتی حق طلاق بهتون داده میشد.دروغ در هیچ کاری قابل قبول نیس خصوصا ازدواج ک فسخ میشه

خداروشکرکن ک زود فهمیدی .ولی فکرکنم بیشتر دنبال مال و منال بودی تا یه شخص محترم

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
بله حتی حق طلاق بهتون داده میشد.دروغ در هیچ کتری قبول نیس خداروشکرکن ک زود فهمیدی .ولی فکرکنم بیشتر ...

پول برام مهم بود

ولی خوب ادای آدمای باشخصیت رو درمیاورد:/

تمااااامااااا نقش بازی میکرد!نقش یه جنتلمن عاشق پیشه:/

😂میزنم خودمو میکشم چرا باج میدادی؟ 

باج نمیدادم

برای اینکه ثابت کنم دوستی مون برام ارزش داره،اگه یه وقت مشکل مالی داشت کمکش میکردم(میگفت با باباش قهر کرده و فلان؛منم کسخول و ساده)