2777
2789
عنوان

چه خاکی به سرم بریزم تروخدا بیایید😱

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 49 پست

خدا رو شکر که خودت چیزیت نشده بعد بشئرش فسمتی که سوخته رو بنداز جایی که تو چشم نیست. حتما بهش بگو نهایت یه داد میزنه بهتر از این خودخوری هست

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عههه بگوخوب سرتونمیکنه که مخصوصا که همچین نکروی ای خدا...حالافوقش برو پادری کوچولو بگیرازاین جینگول مینگولا بگیر بنداز همون قسمتش نفهمه یا ازاین برچسبهای پارچه ای هست بگیربزن روش

عزیزم انقد ضعیف نباش جلو شوهرت پررو میشه..  اگه میدونی اخلاقشو وفک میکنی دعوا میکنه جمعش کردی گذاشتی گوشه گفت موکت کجاست بگو سوخت خداروشکرک خودم چیزیم نشدقدر خودتو بدون و خودتو بالا بگیر ک شوهرت حرف نزنه

وااااا بگو فدات سرم سوخت که سوخت وظیفته یکی بهترشو برام بخری

یه خروسیم برام قربونی کن اگه روغن داغ میریخت رو سر و صورتم میخواستی چیکار کنی ؟؟؟  

والا این همه تو خونه بشور بساب بپز کن آخرش موکت سوراخ بشه یه چیزیم باید پاسخگو باشی 

منطقیه بنظر خودت که میترسی؟؟؟؟؟؟؟؟

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

فکرکنم فشاراستاترافتاد واسه یه مکت خدامیدونی شوهرت چجورادمیه بیچاره مازناااااا

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
دعوام میکنه اونم بدجور خاک به سرم خدا مرگم بده🥺😢😭

وااااااا یعنی چیی مگه موکت چه نوع موکتیه 

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

بیچاره ما زن هاک توخونمونم جرات کوچیکترین اشتباهی نداریم بجاییکه شوهرت خداروشکرکنه ک چیزی نشدی خودت بایدنگران موکت باشی

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم