2777
2789
عنوان

اگر دوست قدیمیتون به شوهرتون پیام بده...

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 45 پست

به خانومه پیام میدادم

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه با شوهر دوست صمیمیم که هر روز هم باهم تماس داریم کاری داشته باشم به خودش زنگ میزنم و میگم بپرسه، بعدش اون اگه کار ساده باشه حین حرفهامون ازش می پرسه و میگه، اگه توضیح داشته باشه میگه باخودش حرف بزن و گوشیو نیده بهش

و برعکس اونم همینجوریه

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒

چرا همه میگن به خانوم؟؟شما به واسطه کار همسرتون کسی باهاش کار داشته باشه زنگ میزنن از شما اول کسب تکلیف میکنن؟؟چه عجیبه اینجا هر تماسی قرار نیس ختم ب خیانت بشه نمیدونم چرا خانم‌های ایرانی اینطوری ان اکثریت

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
زنگ بزن به خانومه بگو سوال از شوهرت داشتم گفتم تو بزام بپرسی ی وقت مزاحم خودشون نشده باشم اگرم نبود ...

وا خیلی مسخره بگه من با اجازت یه زنگ به شوهرت بزنم

نمیخوا که بخورتش سوال کاری هست 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
آره کاریه

عزیزم مگر خانومش اولیاشه؟؟یا اون اقا هنوز به سن قانونی نرسیده؟؟خیلی زشته برای یه موضوع کاری به خانوم زنگ بزنی ک از اقا بپرسه برات مثال میزنم من همسرم شغل دومش مبل فروشی هست اکثر مشتریاش هم خانومن و با اکثرشون هم مجبوره چت کنه چون عکس میفرستن و غیره اون خانوم‌ها باید بیان اول از من اجازه بگیرن؟؟مگر اون اقا دارای عقل و شعور نیس؟؟خیلی زشته اینکار بی حرمتی ب اون اقا هست بازم هرجور راحتید 

من اگه با شوهر دوست صمیمیم که هر روز هم باهم تماس داریم کاری داشته باشم به خودش زنگ میزنم و میگم بپر ...

دوست صمیمیم نیست

دبیرستان همکلاس بودیم الانم سلام علیک داریم فقط

چرا همه میگن به خانوم؟؟شما به واسطه کار همسرتون کسی باهاش کار داشته باشه زنگ میزنن از شما اول کسب تک ...

چون خودشون رو گذاشتن جا اون زنه 

مرده خودش عقل داره شعور هم داره یعنی چی زنگ بزنی به زنه

یعنی هر مردی کار با من داشت باید زنگ بزنه به شوهرم یا خدا 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
چرا همه میگن به خانوم؟؟شما به واسطه کار همسرتون کسی باهاش کار داشته باشه زنگ میزنن از شما اول کسب تک ...

من فکر میکردم فقط مردا غیرتی میشن

که اونم اشتباه هست بنظرم

الان کامنت هارو خوندم اینطوری شدم😳😂

زنگ بزن به خانومه بگو سوال از شوهرت داشتم گفتم تو بزام بپرسی ی وقت مزاحم خودشون نشده باشم اگرم نبود ...

وای چه مسخررررهههههه 

خیلی خیته به دختر بگم حس میکنم🤦🏻‍♀️ نمیدونم من. میگفتم به خود پسر پیام بدم ولی ماشاءالله همه خوش ...

خوب عزیزم اگه فک میکنی این درسته همین کارو بکن چرا از بقیه میپرسی کار خودتو بکن