متاسفانه یه بار تو عقد جدا شدم..الانم زندگیم به گند کشیده شده
خدا بدلت ارامش بده ولی اگر جدا شدی سعی کنی چن وقت ازدواج نکنی تا یکی معیارای خودت داره ازدواج کنی
قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم و از خدا چیزهایی میدانم که شما نمیدانید!سوره یوسف آیه ۸۶
یکیو میشناسم یعنی ندیدم فقط میدونم از اقوامه و...2بار جدا شد.اخرش با یه ادم ثروتمند ازدواج کرد و خداروشکر ارامش پیدا کرد.با تمام فامیل هم قطع رابطه کرد.همه پشتش حرف میزدن و...یه شهر دیگس و خیلی هم راصیه.گاهی میاد شهر خودش
یکی دیگه میشناسم که شهرشون کوچیکه و حرف و حدیث زیاد.حتی فامیلش حرف درمیاوردن.بالاخره سومین بار که ازدواج کرد خداروشکر هم خودش هم خانوادش راحت شدن.
دخترخاله خودم سه بار تو عقد جدا شد الان با چهارمی خداروشکر ازدواج کرده یه زندگی لاکچریم داره خدارو هزاربارشکر❤
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍