2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دختر ۲۰ ساله رو دیدم که دو بار طلاق گرفته بود  

یه خانمم دیدم که از ازدواج اولش دو تا بچه داشت، طلاق گرفت و بچه ها رو داد به مادربزرگ پدریشون، دوباره ازدواج کرد، دو تا بچه آورد، و بازم جدا شد.

چون دورن نمی دونم زندگیشون چطوره

متاسفانه یه بار تو عقد جدا شدم..الانم زندگیم به گند کشیده شده

خدا بدلت ارامش بده ولی اگر جدا شدی سعی کنی چن وقت ازدواج نکنی تا یکی معیارای خودت داره ازدواج کنی

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

یکیو میشناسم یعنی ندیدم فقط میدونم از اقوامه و...2بار جدا شد.اخرش با یه ادم ثروتمند ازدواج کرد و خداروشکر ارامش پیدا کرد.با تمام فامیل هم قطع رابطه کرد.همه پشتش حرف میزدن و...یه شهر دیگس و خیلی هم راصیه.گاهی میاد شهر خودش

یکی دیگه میشناسم که شهرشون کوچیکه و حرف و حدیث زیاد.حتی فامیلش حرف درمیاوردن.بالاخره سومین بار که ازدواج کرد خداروشکر هم خودش هم خانوادش راحت شدن.

من همین یه دونه ام!

دخترخاله خودم سه بار تو عقد جدا شد الان با چهارمی خداروشکر ازدواج کرده یه زندگی لاکچریم داره خدارو هزاربارشکر❤

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

اره یکی از اقوام جدا شد،سه سال بعد باز باهموم شوهر قبلیش ازدواج کرد بعد دوسال زندگی باز جدا شدن😂ولی حالشونو دیگه نمیدونم 

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
بچه ندارم... از طلاق دومم حدود دو هفته س میگذره... بهم خیانت کرد و گفت دیگه نمیخامت منم مجبور شدم جد ...

دقیقا مشکل منو داری...ولی به من نگفت نمیخوامت اولش من اینقدر باهاش بدرفتاری کردم و اذیتش کردم تا الان میگه خسته شدم ازت دیگه نمیخوامت😔

دخترخاله خودم سه بار تو عقد جدا شد الان با چهارمی خداروشکر ازدواج کرده یه زندگی لاکچریم داره خدارو ه ...

حلاک پروفایلت شدم😂

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه

آره بابا

یکی از فامیلامون که مراسم جشن ازدواج سومش آنچنان خفن و لاکچری بود چنننند ساله هنوز کسی به گرد پاش نرسیده  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
خوشبخته؟

نمیدونم والا نمیبینمش زیاد ک

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد