2777
2789
عنوان

بابام جهاز نمیده😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 43 پست

این که برای بقیه بچه ها خرج کنه و برای شما نه واقعا بی انصافیه

ولی جهیزیه وظیفه خانواده دختر نیست

اصلا وظیفه خانواده ها نیست برای زندگی دو نفر دیگه خرج کنن

شما هم با همسرت دو نفری زندگی رو بسازید

سخت نگیرید حتما میشه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
راهی نبود ک اینجا اومدم 😢😢

باید بری سر کار ی وام بگیری بزاری رو وام ازدواجت خودت بخری پس

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که برای بقیه بچه ها خرج کنه و برای شما نه واقعا بی انصافیه ولی جهیزیه وظیفه خانواده دختر نیس ...

وظیفه پدره جهاز برا دخترش بده عزیزم مال کجایی بااین طرز فکر وقتی داره باید بده چ حرفیه میزنین

یعنی چی کدوم شهری که به دختر جهاز نمیدن ؟بگو اگه جهیزیه ندی آبروم میره سرافکنده میشم یکم برای مامانت ...

بخدا هزار باراین راه هارو رفتم ی ماه از اتاقم بیرون نیومدم براشون مهم نیس

پوووف اینقد سنگدله میگ طلاقت بدن ب من چ

عجب  پس خدا فقط باید کمکت کنه  حداقل با پول وام ازدواج یه چیزایی بخر  چند تیکه هم بزار برا داماد 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
وظیفه پدره جهاز برا دخترش بده عزیزم مال کجایی بااین طرز فکر وقتی داره باید بده چ حرفیه میزنین

مال یه جایی که رسم دارن همه چی به دختر بدن ولی من روی این رسم پا گذاشتم

زندگی دو نفر دیگه س چرا خانواده ها خرج کنن؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
مال یه جایی که رسم دارن همه چی به دختر بدن ولی من روی این رسم پا گذاشتم زندگی دو نفر دیگه س چرا خان ...

رسم معنی نداره جهاز از زمان حضرت محمد بذگردن پدر بوده و وظیفشه بده

آهان اونو که باید پولشو داماد بده به پدر عروس و پدر عروس بخره

اینو دیگه ن خدایی

تو قرانم نوشته مرد باید خانه و وسایل رفاه اماده کنه زن بگیره

تو ایران رسم افتاده اگه نده برای شما بده این شکی توش نیست

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته