خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
پیجش چیه میشه بگی لطفا❤ من یه باراینترنتی یه کرم خریدم دیگه نمیتونم اعتماد کنم😞
اسمه پیجش کویین میکایپ هستش به انگلیسی نه من خیلی راضیم