2777
2789

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید خیلی استرس دارم.

من الان ۸ ماهه در اقدامم نتیجه نگرفتم. رفتم دکتر چکاپ کامل هم آزمایش هم سونو و هم همسرم آزمایش اسپرم داد جوابشو بردم دکترم فریبا حقی گفت هیچ مشکلی هیچ کدومتون ندارید اما براتون دارو مینویسم روند سریع تر بشه. برای شوهرم آمپول hcg و برای من قرص کلومیفن نوشت. و ۴تا آمپول بتامتازون و ۴ تا پنی سیلین . گفته هر ۱۵ روز یک بتا و یک پنی سیلین باهم بزن. 

الان زدم استرس گرفتم. واقعا پنی سیلین و بتامتازون ربطی به دناباروری داره؟ 

کس دیگه ای اینارو استفاده کرده؟

خیلیا رو دیدم استفاده میکنن ، دکتر میده بهشون! مخصوصا بعد iui یا ivf

اما راستش خودم تاحالا مصرف نکردم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عنوان زدی تجویز بتا برای بارداری؟؟

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
خب میترسم این آمپولا بیشتر عوارض داشته باشه برام.  آخه اینهمه آمپول سنگین

اینا که چیزی نیست من آی وی اف کردم توی یه دوره 96 تا تزریق داشتم.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
یعنی پنی سیلین و بتا تاثیر دارن برای باروری؟ 

حتما دارن دیگه...

مایع آزاد تو سونو دیده نشده؟

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

سلام متاسفانه واسه من و همسرم هم دقیقا همین داروهارو دادن،اصلا راضی نیستم ازش، دکترمو عوض کردم، خدا الهی نگذره ازش، کلومیفن زیاد داده بدون اینکه بفرسته سونو ک مبادا کیست نشه. الکی اسم درآورده فقط، خیلی هم پولکیه، اصن توجه ب بیمار نداره، من رفتم اونجا داشتم صحبت میکردم ، کلا همه حواسش به مانیتور بود داشته دوربین سالن و مشتریاشو چک میکرد😏 حیف ک چندماه خودمو الکی علاف این پزشک نابلد کردم