2777
2789
عنوان

خانمایی که قطره آهن میدین به نوزادتون

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر پسرم گفت بهش قطره اهن نده شیره انگور بده توام شیره انگور بدی بهتره

خب اره منم پس میدم

همسرم میگه همون سیدرال رو بگیریم ولی گرگان داره من شهرستانم.خب گرونم هست وقتی ایرانیش باهاش برابری میکنه گفتم فروزومال بدم سیاه نکنه

خب اره منم پس میدم همسرم میگه همون سیدرال رو بگیریم ولی گرگان داره من شهرستانم.خب گرونم هست وقتی ای ...

منم یبار دادم خارجی بود بخدا ولی دیدیم استفراق کرد بدکترش گفتم گفت بهش شیره انگور بده. پسرم خیلی کم خون بود ازش ازمایش خون گرفته بودیم. ولی تا دو سالگی بهش شیره انگور دادم. کم خونیش جایگزین شد.  یکی از بهترین دکترای کرجه. با دگترش مشورت کن بهش بده. 

منم یبار دادم خارجی بود بخدا ولی دیدیم استفراق کرد بدکترش گفتم گفت بهش شیره انگور بده. پسرم خیلی کم ...

چند وقته نبردم دکترش بخاطر کرونا

شیره ی انگور از اون قوطی های که فروشگاه ها دارن دیگه؟کارخونه ای ؟یاطبیعی میدادین؟

ب سلامتی انشالله. ۹ ماهش کامل  شد بلندش کن دیوارا رو بگیره قدم قدم بره . من پسرم ده ماهش شد قشن ...

از هفت ماه و دوهفته  مبلا رو میگرفت راه میرفت 

الان تعادل داره میاسته تنهایس ولس راه نمیره

از هفت ماه و دوهفته  مبلا رو میگرفت راه میرفت  الان تعادل داره میاسته تنهایس ولس راه نمیر ...

اخی عزیزم ب احتمال زیاد مث پسر من ۱۰ ماهگی راه بیوفته ایشالله. 

من در حدی نیستم راهنمایی کنم ولی تجربه خودمو گفتم ب عنوان یه مادر البته شما خودت با تجربه ای و یه مادر نمونه 

من طبیعی از کحا گیر بسازم آخه  مجبورم کارخونه ای بگیرم پسرت الان قشنگ راه میره؟

اره عزیزم پسرم سه سال و سه ماهشه. کارخونه ای یه مارک شناخته شده بگیر یه مارک خوبشو تا یدونه محلی گیر بیاری

اخی عزیزم ب احتمال زیاد مث پسر من ۱۰ ماهگی راه بیوفته ایشالله.  من در حدی نیستم راهنمایی کنم و ...

ممنونم عزیزم

دختذمن خیلی شیطون وماشالا باهوشه از بس راه میزه دست به دیوار ومبل لاغرم میشه نمیشینه زیاپ یه حا بند نیست

اهنگ میدارم میرقصه   

ممنونم عزیزم دختذمن خیلی شیطون وماشالا باهوشه از بس راه میزه دست به دیوار ومبل لاغرم میشه نمیشینه ز ...

همه ی بچه ها این طوری ان یه زاه میرن لاغر میشن یا دندون در میارن. بچه تنبلا همیشه تپلن. .