2777
2789
عنوان

چه برخوردی کنم ؟؟

111 بازدید | 16 پست

دانشجوی ترم آخرم و یه پسر یکساله شیطون دارم ..هم کلی کلاس مجازی وهم پایان نامه با یه استاد راهنمای بداخلاق وهم کارورزی .. خیلی تحت فشارم دیر میخوابم زود پا میشم اما برا خونه زندگیم کم نمیزارم حتی اگه از خوابم بزنم .. چند روزه معده درد وحشتناکی دارم و بی اشتهام سابقه معده درد عصبی رو دارم حالا شوهرم کمک که نمی کنه دیشب با وجود اینکه من از صبح تا 8شب کلاس داشتم خانوادشو آورده خونه و قتی کلاسم تموم شد اونا یه ساعتی بود رسیده بودن .از اتاق اومدم بیرون و دیدم مادرش چندتا تخم مرغ داده دست پسرم واونم شکونده رو فرش و مبل و موهاش و اونم دارن میخندن و کل خونمو به هم ریختن و انتظار یه شام عالی هم دارن ..چرا راحتی منم مهم نیست ؟؟

که داند به جز ذات پروردگار   که فردا چه بازی کند روزگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وااای من که مجردم  مثله توام  معده درد عصبی دارم و پر خوری عصبی  و کلی  جزوه و کلاس میومدم اون وضع رو میدیدم کلی جیغ جیغ میکردم.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
خب فكر كنم تو بايد روي رفتارت تجديد نظر كني ك انقدر پرروان همشون 

چیکار کنم ؟؟کم محلی ؟؟شوهرم حتی حاضر نیست احوال منو بپرسه مثلا دیشب معده درد وحشتناکی داشتم و اون حتی نپرسید چته

در طولاني مدت بايد شاهد تغيير رفتار تو باشه  عزيزم بچه ام داري؟

اره یکسالشه و من خیلی تو بزرگ کردنش دست تنهام 

اره یکسالشه و من خیلی تو بزرگ کردنش دست تنهام 

ديگه اين مشكل اكثر خانماست دلتو ب بچت خوش كن 

سعي كن ب شوهرت خيلي فكر نكني روش هم حساس نشي 

همش باهاش بحث كني پرروتر ميشه اسم زن دوم و هم مياره 

اصلا نزار ب نظرم شرايط در حدي بغرنج ش ك زندگيتون خراب بشه يا شوهرت علني جلوت حرف بيخود بزنه 

تنش و كم كن 

خيلي هم اصلا باهاش كار نداشته باش 

خونه زندگيه توعه حفظش كن 

لازم نيست خوشحاليتو ب شوهرت گره بزني با بچت خوش باش 

نميدونم شاغلي يا ن ولي حتما براي خودت ب فكر منبع درامد باش و پول جمع كن 

براي اينكه تحمل شوهرت برات راحت بشه هم ي كم ب خوبياش فكر كن 

مثل ي همخونه مهربون باش ك فقط بعضي وقتا با هم ميخوابن 

ك كمتر دعوا كنيد ي ذره بينتون ارامش برقرار باشه