2777
2789
عنوان

پیج خانمی حراج زده....

127 بازدید | 10 پست

کسی تا به حال خرید داشته از این پیج؟ چطور بوده محصولاتش تاریخ گذشته نبوده که؟

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه پیج ها همیشه حراج میزنن هر چند وقت ولی الان بخاطر بلک فرایدی حراج زدن...

روژا معتبره و سفورا البته اگر اهل اصل خریدنی...

میثم عطر هم میشه یه چیزایی پیدا کرد...

بقیه رو من میترسم خرید کنم

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
مگ امروز چندمه؟

پنجمه

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی
میشه یکی توضیح بده در مورد چی صحبت میکنین  چه پیجی؟

پیج خانمی  تو اینترنت بزنی میاد. محصولات آرایشی و مراقبتی پوست و مو حراج پنجاه تا هشتاد درصد