2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه وبارداربیان

61 بازدید | 11 پست

دوستان من هفته 19هستم یعنی عاشق دوفم فقط دلم میخواددوغ بخورم اونم ترش ومحلی دست خودم نیست.ب نظرتون ضررنداره یعنی دوغ نخورم روزم شب نمیشه.بچمم پسره

هرچیزیو ب اندازش بخور

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشمزس😢

منم نارنگی در حد مرگ میخوردم ولی چنان معدمو داغون کرپ الان حتی اسم نارنگی میاد میترسم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
منم نارنگی در حد مرگ میخوردم ولی چنان معدمو داغون کرپ الان حتی اسم نارنگی میاد میترسم

منم ماهای اول دوسداشتم ولی معدم دردگرفت نخوردم دیگه سه ماه اول ازبس حالم بدبودومعده درداشتم تازه وزن کم کردم الان یکم بهترم