2777
2789

ما الان حدود ۹ ماهه اقدام کردیم ولی نتیجه ای نداشته. ماه پیش شوهرم آزمایش داد تا از همه نظر خیلی ضعیفه. کسی بوده که با داروی گیاهی نتیجه گرفته باشه؟ و چه دارویی استفاده کردید

هوای زندگیم،تنگه غروبه😔  شیشه را پاک نکن منظره آلوده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرتی ویتال خوبه اسپرم و قوی میکنه.یکم گرونه ولی ارزش داره.. عرق کاسنی هم خیلی خیلی خوبه

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭
از نظر اسپرم و اینا؟  شما خودت سالمی بانو؟  آزمایش همسرت رو کی نوشت پزشک عمومی؟ هزینه ش ...

بله از نظر اسپرم. 

خودم سونو و آزمایش کامل دادم مشکلی نداشتم. 

متخصصی که خودم پیشش پرونده دارم نوشت. 

نمونه اسپرم را ما از خونه بردیم. اگر تا ۲۰ دقیقه بتونی برسونی آزمایشگاه و اینکه نباید سرد بشه. مشکلی نداره

بره دکتر متخصص ارولوژی بعد براش مکمل اسپرم ساز مینویسه باید تا ۷۰ روز بخوره  بعد اقدام کنید

چون تغذیه ۷۰ روز پیش اسپرم امروز رو میسازه 

درست میشه همه چی 

همسر عزیزم مجتبی جان بهترین اتفاق زندگیمی🌷
از نظر اسپرم و اینا؟  شما خودت سالمی بانو؟  آزمایش همسرت رو کی نوشت پزشک عمومی؟ هزینه ش ...

من قوتواز عطاری‌گرفتم در شیر حل می کردم می دادم بهش.چیزای گرم مثل تخم مرغ با پیاز،تخم مرغ با خرما.بهش می دادم.موز،چهار مغز.

ازمایش اسپرم همون ازمایش میدن دیگه

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭
فرتی ویتال خوبه اسپرم و قوی میکنه.یکم گرونه ولی ارزش داره.. عرق کاسنی هم خیلی خیلی خوبه

دکتر خودم هم دو نمونه قرص نوشته که هرکدوم بسته ای حدود ۶۰۰ تومن میشه. ولی گفت داروخانه ها نمیارن شماره یه دکتر را داده تا تماس بگیرم برام بیاره.

ولی میگم یکی دوماه داروی گیاهی استفاده کنیم اگر جواب نگرفتیم اون قرص ها را بخریم.

من سه ساله اقدآمم برام دعا کنین.همه چیزم تاحالا امتحان کردم نمسشه ک نمیشه

ای یوای هم کردی؟

بله از نظر اسپرم.  خودم سونو و آزمایش کامل دادم مشکلی نداشتم.  متخصصی که خودم پیشش پروند ...

خدا رو شکر که خودت سالمی. می دونی؟ ما هم بعد چند بار نشده. همسرم میگه تو مشکل داری، بیا برو دکتر. 

اول زیر بار نرفتم. بعد خودم میخوام شنبه برم بدون اینکه اون بدونه بگم هر چی مربوط به باروری میشه برام بنویس. دفعه بعدی که این حرفو زد بکوبم دهنش. از خدا میخوام منم سالم سالم باشم. تو چیا برات نوشت دکتر. 

حتما برای همسر شما هم دارویی هست که جواب بگیری. یه خانومی میگفت یه نوع حلوا پخته داده به شوهرش اما جزئیاتش رو یادم نیست. گویا همینجا یاد گرفته بود. 

خیلی عذر می خوام،بی پرده صحبت می کنم.برای بارداری.چون همسرتون ضعیف میزان نزدیکیتون در هفته کاهش بدهید.وهفته ای یکبار کنید.وچیزهایی که بهتون گفتم بدهید بخوره.تاثیر زیادی داره.چون همسر من هم این مشکل داشت.دارو هم مصرف کرد ولی نتیجه نداد.تا این چیزهای بالا بهش دادم خورد.دکتر طب سنتی بهمون گفته بود.شما هم امتخان کنید

خدا رو شکر که خودت سالمی. می دونی؟ ما هم بعد چند بار نشده. همسرم میگه تو مشکل داری، بیا برو دکتر.&nb ...

ربطی  نداره .ماکلی ازمایش دادیم هردومون هم سالمیم ولی باید خواست خداهم باشه ...کلا ازمایشاتت تکمیل برو..نری نمیدونی مشکل کجاست ..بدون دکتر سرخود اقدام نکن.

من قوتواز عطاری‌گرفتم در شیر حل می کردم می دادم بهش.چیزای گرم مثل تخم مرغ با پیاز،تخم مرغ با خرما.به ...

شما نتیجه گرفتید؟