2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من هفته ۸ ام 

اولین بچه

خیلی اشتها ندارم

دوست دارم چیزای ترش بخورم معده ام خنک شه

غذا هم برام زیاد مهم نیست بخورم نخورم 

ولی از تخم مرغ بدم میاد حالت تهوع دارم گاهی همراه با استفراغ کم و زیاد

و سردرد دارم بعضی اوقات

و معده درد و سوزش معده هرروز

کامل حالت ها رو گفتم خخخ

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
من خودم الان اینقدر بعدازنماز حالم بد شد که سریع رفتم نون پنیر و کنجد درست کردم خوردم ولی بازم حالت ...

و در ماه اول

بعد از نماز صبحت تربت امام حسین بخور هرروز صبح 

و ماه اولته قبل خوردن هرچیزی صبح ناشتا ۲ تا خرما و سوره قدر روش بخون و بخور

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
سلام من هفته ۸ ام  اولین بچه خیلی اشتها ندارم دوست دارم چیزای ترش بخورم معده ام خنک شه غذا ...

سلام .من موقع بچه اولی خیلی شیرینی میخوردم ولی الان اصلا هوس شیرینی نمیدن وفقط چیزهای ملس میکنم مثل لواشکی که ملس باشه ولی موقع دخترم فقط شیرینی بستنی اینجو چیزا میخوردم

و در ماه اول بعد از نماز صبحت تربت امام حسین بخور هرروز صبح  و ماه اولته قبل خوردن هرچیزی صبح ...

خیلی اطلاعات خوبی بود لطفا آگه چیز های بیشتری میدونید بگید

سلام .من موقع بچه اولی خیلی شیرینی میخوردم ولی الان اصلا هوس شیرینی نمیدن وفقط چیزهای ملس میکنم مثل ...

ای من عاشق بستنی بودم قبل بارداریم

الان اصلا دوست ندارم نمیدونم چرا

عاشق بستنی دارک بودم الان اصلا

ای من عاشق بستنی بودم قبل بارداریم الان اصلا دوست ندارم نمیدونم چرا عاشق بستنی دارک بودم الان اصلا

دقیقا مثل من ببینیم بچه هامون چی میشن چون من تو بارداریم متفاوت بود ببینیم تو جنسیت فرق میکنه یا اینایی که میگن همه الکیه