2777
2789

بچه ها من دنبال ایده میگردم هرکدوم ک میدونین داستان زندگیتون جذابه و پر فراز و نشیبه و تمایل داره خلاصشو بگه من مینویسم براتون هم ی تجدید خاطره برا خودتونه هم بمن کمک میکنید 😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نویسنده ای عزیزم؟

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید

داستان زندگی من 

ببخشید عذر میخام خیلی تخ...یه 

بنویسی بخونن افسرده میشن 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
داستان زندگی من  ببخشید عذر میخام خیلی تخ...یه  بنویسی بخونن افسرده میشن

اگ قشنگه چ ایرادی داره اینجوری نگو عزیزم هرکی ی مشکلاتی داشته تو زندگیش بالاخره 😘😘مهم اینه ک در نهایت همه چی حل میشه اگ نشه هم تموم میشه 

هیچ داستانی برا من جذاب تر از داستان شادمهر و ژینا نیس  کلی هم روایت ازش شنیدم

میشه بگی؟ 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
بله گلم داستان زندگی مینویسم گاهی ی رمانم نوشتم ولی اقدام ب چاپ نکردم

من چند خواهر میشناسم داستان زندگی شون برای خودم خیلی عجیبه ولی خب خیلی هم  🔞😑

خیلی هم فراز و نشیب داشتن و دارن

.
بله گلم داستان زندگی مینویسم گاهی ی رمانم نوشتم ولی اقدام ب چاپ نکردم

منم نویسنده هستم.

من به طور جد اقدام کردم برای چاپ رمانم،چندتا از داستانامم تو مجله ها چاپ شده.

یه خلاصه از رمان حدیدم رو گذاشتم اینحا و دوستان خیلی استقبال کردن اگه مایلی میتونیم یه تایپک ثابت و مشترک بزنیم و رمانامونو بزاریم تا دوستان بخونن.

نظرت چیه؟

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید