2777
2789

سلام خانومای گل، شبتون بخیر

من یک پسر هفت ماه و نیمه دارم که به شدت توی رفتار مراعاتش رو میکنیم باهاش بداخلاقی نمیکنیم و تمام سعیمون بر این هست که کاری نکنیم که باعث لجبازیش بشه.

اما پسرم هم قلدره هم لجاجت میکنه ، البته خوابش خیلییی کمه ، قطره مولتی ویتامین و اهن هم بهش میدم 

نمیدونم مشکل کجاست، ایا لجبازی بخشی از طبیعت بچه ها توی این سنه؟؟ نگرانم که قلدری و لجبازی توی وجودش بمونه

وقتی میفته روی اون دنده دیگه به راحتی اروم نمیشه

من میدونم لج بازی مال دو تا چهار سالگیه‌‌ هفت ماهه چیزی از لج باری نمیدونه اخه

ولی پسر من میدونه

تا به هدفش نرسه اروم نمیشه دستاشو مثل موتور سواری جلوش میگیره و صداهاش قلدری تولید میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=165748430]ای جاااان  خب بازیگوشیه بنظرم لج نمیکنه

اره خب بازیگوش که هست ولی من بیشتر نگران خودشم وقتی از چیزی که میخواد و به ضررشه منعش میکنیم خیلی حرص میخوره یا حتی وقتی میخوام بخوابونمش خیلی سخت میخوابه طفلک

[QUOTE=165748430]ای جاااان  خب بازیگوشیه بنظرم لج نمیکنه اره خب بازیگوش که هست ولی من بیشتر نگ ...

سعی کن باهاش راه بیای فعلا کوچیکه واسه تربیت و این مسائل

از دو سال به بعد باید تربیت بشه

نگران نباش عزیزم