arqavannnnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 377 عنوان بارداری 53 بازدید | 4 پست بچه ها من تکرر ادرار دارم پهلو هام تیر میکشه.سینه هام یه موقع هایی درد میگیره.ترشح زیاد دارم خیلی خستم .به نظرتون نشانه بارداریه برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️ 1399/09/05 | 01:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arqavannnnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 377 پریودت رد شده؟؟ نه چند روزمونده به پریودیم ولیمن موقع پریودی اصلا نه درذ دارمنه چیزی این ماه خیلی دارم اذیت میشم برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️
matin_75 عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 2458 نه چند روزمونده به پریودیم ولیمن موقع پریودی اصلا نه درذ دارمنه چیزی این ماه خیلی دارم اذیت میشم اگه رابطه مشکوک یا اقدامی میتونی احتمال بدی ولی باید ببینی پریود میشی یا نه .. همشه اونجوری که ما فکرشو میکنیم نمیشه
arqavannnnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 377 اگه رابطه مشکوک یا اقدامی میتونی احتمال بدی ولی باید ببینی پریود میشی یا نه .. برام دعا کنید پریود نشم چند وقته تو اقدامم برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️