2777
2789

صبح رفتنی سرکار بهش گفتم میوه بخر.شب اومدنی ۲۵۰ داده بود برای میوه گفتم چه خبره این مبلغ برای میوه خیلی زیاده.گفت آناناس برداشتم موقع حساب کردن متوجه شدم ۱۵۰ فقط اونو حساب کرد میوه فروش دیگه روم نشد پس بدم.یا الان چند وقته محله ما روغن اصلا پیدا نمیشه هفته پیش رفتیم خونه مادرشوهرم محله اونا روغن بود رفت دوتا خرید ۲ لیتری سرخ کردنی شد ۵۰ تومن.بعد به مامانم گفتم گفت اگه میشه برای ما هم بخر رفت اون مغازه نداشت دوباره رفتیم یه سوپر مارکت دیگه ۲ تا ۱ لیتری رو ۵۵ حساب کرد .بهش گفتم ببر پس بده گرون فروشی کرده گفت روم نمیشه.منم گفتم اگه پس ندی خودم میبرم ،دیگه دید این حرفو زدم پشیمون شد برد که من نرم ،اخه خدایش خیلی زورم میاد یکی بخواد اینجوری سرآدم کلاه بزاره😠😠شما ناراحت نمیشید بخدا همیشه بهش میگم زیر بار حرف زور نرو جالب روی روغن قیمت ۱۳ زده بودن .واقعا خجالتی بودنم حدی داره !!یا وقتی کسی بهش بدهکار باشه روش نمیشه پولشو پس بگیره میگه اگه داشته باشه خودش میاده میده !!واقعا بعضی اوقات خودمون توی تنگنایم ولی آقا روش نمیشه پول خودشو بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینجوری نیس

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

همسر من موقع خرید قیمت و وزن اجناس رو نگاه میکنه بعد میخره

اصلا خسیس نیست همسرم ولی پول الکی هم خرج نمیکنه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

همسر من

اصلااا روش نمیشه توی خرید حساب و کتاب کنه

ماه پیش رفتیم گوشت بخریم و وسایل فست فود

اون رفت سراغ غرفه

من رفتم تو فروشگاه بقیه خریدامو انحام بدم

وقتی برگشتم و دیدم مشغول حساب و کتابن 

توی غرفه گوشت ۴۰ تومن

توی غرفه فست فود و پروتینی ۵۰ تومن اشتباه حساب کرده بودن

همسر من اصلااا روش نمیشه توی خرید حساب و کتاب کنه ماه پیش رفتیم گوشت بخریم و وسایل فست فود اون رف ...

چرا بهش بگو مگه خیلی راحت پول به دست میاری که اینقدر آسون از دست بدی