پسر من ۱۳ ماهشه ۸ تا دندون داره راه میره جز بابا و ماما و قان قان چیزی نمیگه ک البته نمیدونم معنی داره یا نه
نه بای بای میکنه ن سرسری نه دست نه میرقصه هیچی بلد نیست خیلیم باهاش کار میکنم حتی اشاره به چیزی میکنم اشاره رو بلد نیست دنبال کنه شماها چطورین بچه هاتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من ۱۵ ماهشه،،از ده ۱۱ ماهگی ماما بابا ده ده به به موش میکرد صورتشو دست میزد سر تکون میداد نیرقصید اما الان انگا هیییچ،،فقط میگه نی نی😟من نمیدونم چرا همشو یادش رفته البته دست زدنو رقصیدنش هستا اما حرف اصلا،،پرسیدمم میگن نگران نباش طبیعیه،نمیدونم
پسر منم ۱۳ ماهشه ۶ تا دندون داره...راه میره....رفت و برق و پر و قان قان ی سری کلمات اینجوری میگه...شدید حواسش به اطرافش هست...زندگی هم برام نذاشته از بس آتیش میسوزونه
عزیزم واسه رقص و دست زدن خودتون باید مدام باهاش کار کنید ...مفلا من از زمان مجردیم هرروز میرقصیدم الانم همینطوره تغییر نکردم پسرم ٧ ماهشه اما تااهنگ بزاریم فورا میرقصه دست و بدن و تکون میده چون منو دیده تقلید میکنه ..سعی کن خودت یه کاری و تکرار کنی تا یاد بگیره
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
دختر منم14ماهشه دست میزنه میرقصه صلوات میفرسته هز کاری کنی اداتو در میاره گوشی بگیری دستت میخادش یا کنترل تلوزیون و اینا ولی حرف نمیزنه فقط بوف میگه و هم 😐چشماشو دلشو موهاشو زبونشم بلده نشون میده من نگران حرف زدنشم خیلی أ أ میکنه ولی هیچی نمیگه ن مامان ن بابا
اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد