2777
2789
عنوان

شوهرم رمز گوشیشو پنهون میکنه

371 بازدید | 47 پست

خانما من قبل گوشی شوهرم و شخم میزدم حتی جلو چشمش شکی نداشتم الکی فضولی میکردم شوهرمم ناراحت میشد ولی دعوا نمیکرد یه روز سر یه فالور دختر خیلی دعوا کردیم و من خیلی بعد حرف زدم 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اون روز به بعد که میشه دوماه رمز گوشیشو به من نمیده میگه اینجوری جفتمون آرامش داریم توهم به من نگو رمزتو ولی من این کارو نکردم یه ماه بهش اصرار کردم رمز نذاره گوش نکرد 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

حالا ول کن و ذهنتو درگیر شخم زدن گوشی شوهرت نکن مرد بخواد کاری کنه گوشی پنهونم میتونه داشته باشه پس خداکنه نخواد کاری کنه از نظر روان شناسی هم پیش هرروان شناسی بری میگن  تو گوشی همسرت جستجونکن من الان ۲ساله شوهرم رمزگوشی منو نمیدونه منم رمزگوشی اونو اصلاهم دنبال فهمیدنش نیستم که ذهنمو درگیرکنم

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
شوهر منم گوشیش رمزش رو بهم نمیگه ولی من همیشه پنهانی بلدم و خودش خبر نداره طفلی😝😝

تفلدت مبارک ناز🙂😎

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

بعد دوماه من دیگه بی تفاوت شدم گفتم مهم نیست کار من اشتباه بود ولی الان رمزشو میبینم دیگه قایم نمیکنه بعضی شبا میبینم رمز گوشیش همونه که میدونم ولی دست نمیزنم چون واقعا به شدهرم اعتماد دارم و بی نهایت عاشقمه از 6ر لحاظ

به نظرتون با جدیت بگم دیگه رمزشو پنهون نکنه یا باز بیخیال باشم