2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از برج هفت تا الان که دوماه بیشتر نیست تو که از من بدتری

من اصلا حوصله ندارم 

انتظار داشتم بار اول بشه 😎

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

سلام من قصد بارداری دارم الان ماه سومم ک اقدام میکنم این ماه تخمدان سمت راستم در روز ۱۲ پریودی فولیکول ۲۰,۱۸,۱۷,۱۷,۱۵ داشت البته با یه کیست ۳۲ یعنی احتمالش هست من باردار شم . 

اینم بگم تنبلی تخمدان داشتم با کلومفین و دگزا فولیکولم این شده اما دکتر آمپول آزاد سازی نداده

اره دیگه هرکی تو اقدامه حساب میشه هرکی مثبت شد ایشالله اعلام کنه تموم تجربیات رو باهم درمیون بذاریم

سلام عزيزم تو تاپيك امينوسنتز ديدم نوشتي سل فري دادي اگه سلفري بديم و جوابش خوب باشه ديگه نياز به امينو نيست؟ البته اينجا ديدم يه خاتمي سل فري داده براش تو برگه زده بودن جوابها احتمال هست و صددرصد نيست اينكه ميشه مثل همون غربالگريا مسخره با اينكه انقد گرونه