2777
2789
عنوان

خانما شوهرم گل میکشه بنظرم

3405 بازدید | 59 پست

دهن خیلی بوی تند میده یه بوی زننده،،،ده تومن گل میشه خرید؟؟؟واینکه من چیکارکنم اینقدگریه کردم خودمو زدم که خدا میدونه،،،،بعضی وقتا برا پول نون لنگ میمونیم این کاراشو کجای دلم بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جديدا گرون شده شديدا لعنتى وابستگى داره 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

سوال منم هست چطوریه اصلا این گل همون حشیش

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
فک کنم هر رلی ۲۵ باشه 

رل ینی چطوری همون بنگه

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم

شبيه علفه همون ماريجوانا واسه يابار مصرف بايد سى تومن بخره 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
چرا خودت و میزنی با زدن که کاری درست نمیشه

از حرص دلم،،از حال وروز بد زندگیم،،،،منگ میشه،،،حواس پرتی داره،،،گوشی شو گم میکنه،،،پولاشو گم میکنه،،،یادش میره کجا گذاشته

رول🙄🙄مثل سیگار میپیچنش

وایییی ۲۵