2777
2789
عنوان

از رفتارهای ضایع و عجیب دوستاتون بعد از عقد و ازدواج بگین بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 50 پست
دوستای منم بعد ازدواج غیب میشدن همش میگفتن آره زندگی مشترکه و وقت نداریم و فلان انقد بدم میومد خود ...

دقیقا فازشونو درک نمیکنم میگن حالا ان شاءالله خودت متاهل بشی یا اونایی که بچه دارن میگن بچه دار بشی میفهمی چقدر سرمون شلوغه 

آخه اینهمه ادم متاهل یا اینهمه آدم بچه دار مگه با دوستشون قطع رابطه ان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا دا کلا همشون یهو قطع ارتباط کردن  تازه بعضیاشون بلاکم کرده بودن منم ۱۷ سالم بود انقددد گری ...

خب حتما مث من شوشوهاشون نمیزارن تقصیر ندارن روشونم نمیشه بگن

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
دقیقا فازشونو درک نمیکنم میگن حالا ان شاءالله خودت متاهل بشی یا اونایی که بچه دارن میگن بچه دار بشی ...

آخ آخ متنفر بودم از این جمله حالا خودت متاهل بشی میفهمی 

یکی از دوستام دقیقا اینجوری بود میگفت عروس شدی درک میکنی

ی بار بعد متاهلیم😂😂 ک حرف زدیم گفت از فلانی خبر داری گفتم آره بابا میریم بیرون میاییم حرف میزنیم گفت اوه چ حوصله ای داری

گفتم آره مث تو نبودم بعد ازدواج حوصلم از دوستام سر بره😄😄

ولی بچه دارارو خدایی باید درک کرد مخصوصا اوایل تا یک سالگی واقعا مادر وقت سرخاروندن نداره این یکی رو تا تجربه نکنی درک نمیکنی اینارو ببخشین دیگه😂

والا دا کلا همشون یهو قطع ارتباط کردن  تازه بعضیاشون بلاکم کرده بودن منم ۱۷ سالم بود انقددد گری ...

عجبببب شعورشون کم بودع بلاک آخه ؟😑🤦

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست :)
😃😃😃😃درسته سخته ولی زندگیشون که تعطیل نمیشه

نه کلا تعطیل نمیشه از حدود یک و نیم دو سالگی ب بعد وقتشون آزاد تر میشه ولی کلا پروسه بارداری و زایمان و شیردهی و... واقعا جسم و جون و روان واسشون نمیذاره 

من الان خودم باردارم واقعا ب شوهر خودمم نمیتونم برسم چ برسه ب دوستا

بحث وقتشم نیست ها وقتم زیاده ولی هورمونا بهم میریزه آدم اصلا روحیه نداره دردسرای بارداری و چی و چی...

مثل من😂😂😂😂

فک کنم ما مورد داشتیم😂😂

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️