2777
2789
عنوان

از رفتارهای ضایع و عجیب دوستاتون بعد از عقد و ازدواج بگین بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 50 پست

خب من شوشو نزاشت دیگه سمتشان برم حتی دعوتمم که میکردم تمیزاشن برم بد شنیدم میگفتن خیلی قیافه میگیره خب تقصیره من چیه حتی نزاشت دیگه در نماس باشیم

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا دوست من بعد روز خواستگاری عقد کرد سه روز بعد تالار گرفت برای عقدش و شش ماه بعد عقد عروسیش بود پنج ماهه باردار بود همش به من تلگرام می گفت ازدواج نکردی بس دیگه وایییی دیگه کی اخه قبل عروسیشم می گفت من همه چی بلدم غیر اونکارا میخواست لابد من افتاب مهتاب ندیده اموزش بدم نمیدونم بلد نبود چطور عروسیش پنج ماهه بود

دوستای منم بعد ازدواج غیب میشدن همش میگفتن آره زندگی مشترکه و وقت نداریم و فلان

انقد بدم میومد

خودم عقد ک کردم اتفاقا با دوستام بیشتر ارتباط برقرار کردم متوجه شدم آدم اگه بخواد وقتش هست شوهر ک ی سره نچسبیده ب آدم 

تو عروسیم همین ک دوست صمیمیم اومد رو سن دوتایی جیغ زدیم پریدیم بغل هم مامانم میگفت آبرومو بردی😂😂😂

دوستش داشتم خو😁

از زمانیکه ازدواج کرده هرچی برنامه میریزیم میگه وقت ندارم،من و بقیه هم تصمیم گرفتیم دیگه برنامه نریزیم تا خودش بیاد بگه بریم بیرون

در اخر خودش اومد گفت بیاین بریم بیرون و فلان روز و این حرفها ولی ته حرفاش گفت حالا نمیدونم وقت داشته باشم که بیام یا نه😂😂😂

من يكي  از دوستام عقد كردبعد جشن عقد گرفت و كلي كادو جمع كردن همشو كرده بودطلا انداخته بود تو دست و بالش

منم همون حدود عقد كردم ولي محضري بود و ساده

خلاصه اين دوستم انقدر طلاهاشو ميكردتو چشم من كه خدا ميدونه😂😂😂

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
وااایی 😂😂😂

والا دا کلا همشون یهو قطع ارتباط کردن  تازه بعضیاشون بلاکم کرده بودن منم ۱۷ سالم بود انقددد گریه میکردم که نگو الان میگم خاک تو سرم دوسال گذشته

زندگی خنده کنان شاهد جان دادن ماست🌐