سلام من کولیت روده دارم .وقتی باردار شدم بیماریم تو دوره خاموشی بود ولی الان یک ماهی میشع عود کرده ....کیا کولیت روده دارن؟ دلم میخواد باهاتون دوست بشم بلکه استرسم کمتر بشه
دوست عزیز من اومدم اینجا ارامش بگیرم اخه این چه حرفیه به من میزنید الان که باردارم نمیتونم جرا ...
جراحی چیه برو دکتر بعضی هاشون همزمان با کلونوسکوپی پر میدارن ،، بعد دوست داری بهت دروغ بگم هیچی نیست پولیپ ها همه الکی و بی خودن ،، نه عزیزم اغلب سرطانی میشن ، اونم طی ده 15 سال نه چند ماه
جراحی چیه برو دکتر بعضی هاشون همزمان با کلونوسکوپی پر میدارن ،، بعد دوست داری بهت دروغ بگم هیچی نیست ...
عزیزم منظور شما از برداشتن مگه عمل جراحی نبود؟ کولونسکپی که شش ماه پیش انجام دادم نمونه برداری هم کرد دکتر فرستادن پاتولوژی ...مرتب هم تحت نظر دکتر هستم و داروهام مرتب استفاده میکنم ...دیگه هم نگفته بیا کولونسکپی فعلا. الان منظور شما از برداشتن برداشتن چی بود دوستم؟
کولونسکپی انجام دادم .فکر کنم دکتر گفت پولیپ نداشتی فقط زخم شده.. یعنی حتی اگه پولیپهای ریز خوش خیم هم باشه و دکتر تشخیص بده که بیخطره باز خودمون به دکتر بگیم برشون داره؟ به نظرتون اگه پولیپ داشتم دکتر بهم نمیگفت؟