2777
2789
دوست عزیز من اومدم اینجا ارامش بگیرم اخه این چه حرفیه به من میزنید الان که باردارم  نمیتونم جرا ...

جراحی چیه برو دکتر بعضی هاشون همزمان با کلونوسکوپی پر میدارن ،، بعد دوست داری بهت دروغ بگم هیچی نیست پولیپ ها همه الکی و بی خودن ،، نه عزیزم اغلب سرطانی میشن ، اونم طی ده 15 سال نه چند ماه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جراحی چیه برو دکتر بعضی هاشون همزمان با کلونوسکوپی پر میدارن ،، بعد دوست داری بهت دروغ بگم هیچی نیست ...

عزیزم منظور شما از برداشتن مگه عمل جراحی نبود؟ کولونسکپی که شش ماه پیش انجام دادم  نمونه برداری هم کرد دکتر  فرستادن پاتولوژی ...مرتب هم تحت نظر دکتر هستم و داروهام مرتب استفاده میکنم ...دیگه هم نگفته بیا کولونسکپی فعلا. الان منظور شما از برداشتن   برداشتن چی بود دوستم؟

شما هم کولیت دارید؟؟؟  احساس دفع .درد  .بیرون روی زیاد  اسهال   دیدن خون و چرک . ...

نه گلم..خدا رو شکر همچین مشکلی ندارم..فقط میخواستم بدونم چه علایمی دارین

امیدوارم زودتر حالتون بهتر بشه 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
همزمان با کولونوسکپی پولیپ هم برمیدارن

کولونسکپی انجام دادم .فکر کنم دکتر گفت پولیپ نداشتی فقط زخم شده.. یعنی حتی اگه پولیپهای ریز خوش خیم هم باشه و دکتر تشخیص بده که بیخطره باز خودمون به دکتر بگیم برشون داره؟ به نظرتون اگه پولیپ داشتم دکتر بهم نمیگفت؟