2777
2789

سلام من کولیت روده دارم .وقتی باردار شدم بیماریم تو دوره خاموشی بود ولی الان یک ماهی میشع عود کرده ....کیا کولیت روده دارن؟ دلم میخواد باهاتون دوست بشم بلکه استرسم کمتر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش آرامش داشته باش انشالله به خیر می گذره از طرف همسر یه کولیتی بهت می گم زیاد به مسایل حساس ...

عزیزم دعوت دوستی دادم قبول کنید... کاش یه خانم پیدا میشد که کولیتی باشه .ببینم قرصهایی که دارم میخورم برا نی نی کوچولو  ضرر داره یا نه .پردنیزلون مخصوصا

میدونستی اگه توجه نکنی و برش نداری ، سرطانی میشه اون موقع هیچکاری نمیشه کرد

دوست عزیز من اومدم اینجا ارامش بگیرم اخه این چه حرفیه به من میزنید الان که باردارم  نمیتونم جراحی کنم  فقط استرسم بیشتر شد الان

میدونستی اگه توجه نکنی و برش نداری ، سرطانی میشه اون موقع هیچکاری نمیشه کرد

ممنون از راهنمایت😐😐😐

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

مگه زیر نظر دکتر داروهاتو مصرف نمیکنی عزیزدلم؟؟؟

منم تو بارداری مشکل تیروئید داشتم قرصی هم ک میخوردم با استرس میخوردم ولی چون زیر نظر دکتر بودم خیالم راحت بود اصلا استرس نداشته باش دارویی ک برات تجویز میشه شاید منفعتش بیشتر از ضررشه من تو بارداریم هپارین و اسپرین هم مصرف میکردم ک باعث افت پلاکت میشه اما منفعتش بیشتر بود و مصرف کردم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
مگه زیر نظر دکتر داروهاتو مصرف نمیکنی عزیزدلم؟؟؟ منم تو بارداری مشکل تیروئید داشتم قرصی هم ک میخورد ...

چرا عزیزم .دکتر گفته مشکلی پیش نمیاد  . پردنیزلونو میخواست قطع کنه برام ولی وقتی دید با قطعش بیماریم برمیگرده  گفت تا اخر بارداری 1چهارمشو بخور پس. گفت مجبوری .گفت فقط استرس و اضطراب نداشته باش که از همه چی بدتره ... متاسفانه استرسی هستم شدید. من تیرویید هم دارم  لووتیروکسین مصرف میکنم  

چرا عزیزم .دکتر گفته مشکلی پیش نمیاد  . پردنیزلونو میخواست قطع کنه برام ولی وقتی دید با قطعش بی ...

پس اصلا استرس نداشته باش ان شالله نی نی رو سالم بغلت بگیری عزیزم