2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

614 بازدید | 40 پست

دوستان توخبرا خوندم ۲۰ میلیون دوز واکسن کرونا اخرآذرماه میاد امارات خوش بحالشون واقعا .البته واکسنش امریکاییه چرا ب مانمیدن خسته شدیم بخدا این چندماه اندازه چندسال پیرشدیم همش استرس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دیگه خسته شدیم ن تفریحی ن مسافرتی تازه ماخوبیم بعضیا محتاج نون شبم شدن بااین مریضی کوفتی

اره من خودم خيلي مراقب بودم 

حتي بفيه عزوسي رفتن قر دادن

من خونه بودم كرونا گرفتم البته ايشالا همه همش خوش باشن

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

خیلی وقته کشف شده . منتظر تاییدیه بهداشت جهانی اند. فاز هاشونو تازه گذروندن

پس چرا تواخبار یا بعضی ازدکترا میگن فعلا هیچ درمان یا واکسن قطعی واسه کرونا کشف نشده؟

من که گیج شدم

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
پس چرا تواخبار یا بعضی ازدکترا میگن فعلا هیچ درمان یا واکسن قطعی واسه کرونا کشف نشده؟ من که گیج شدم

عزیزم اخبار کرونارو اصلااااااااااا از تلویزیون پیگیری نکن . جز اینکه داغونت کنن کار دیگه ای نمیکنن .

دنیا داره تا آخر آذر شروع به واکسیناسیون می‌کنه ولی مسئولین ما هنوز دارن میگن واکسن نیست و تا دو سال دیگه باید ماسک بزنید .

اصلا گوش نکن . چون این اخبار دروغ که همش جهت گیری داره ، نابودت می‌کنه 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩