2777
2789

سلام .من ماه پیش از ۴ابان به مدت ۱۵روز دوفاستون خوردم .بعد از ده روز خوردنش همش لکه بینی داشتم و یک روزم خونریزی کامل داشتم .اما دوباره امروز پریود شدم باید ۲۰آذر پریودشم اما الان شدم دلیلش چیه؟؟بخاطر تنبلی و پلی کیستیک دکتر دوفاستون داده بود برای دوماه .ماه اولم بلافاصله بعد از قطع خوب پریود شدم اما اینسری همه چیم بهم ریخت مجردم هستم کسی تجربه ای داره؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا اینجوری مصرف کردی؟؟ من تنبلی دارم دکترم گفت ک از روز 16 پریود ب مدت 10 روز شبی یک عدد پریود ...

منم از روز ۱۴پریودم شروع کردم ک روز ۱۴پریودم ۴ابان بود .از ۱۵ابان همش لکه بینی داشتم و ۲۰ابانم یکی دوروز خونریزی داشتم پریود حساب میشد دیگ ولی بازم امروز پریود شدم درصورتی ک باید این ماه ۲۰ام بشم .اینم بگم ک این ماه دیگ دوفاستون نخوردم یعنی میشه از نخوردن باشه؟؟

بنظر من ک ندونستی چجوری مصرف کنی

به من گفته بود از شب ۱۴سیکلت به مدت ۱۵روز مصرف کن درست مصرف کردم بخدا .ولی این ماه دیگ نخوردم چون دکتر برای دوماه داده بود

منم از روز ۱۴پریودم شروع کردم ک روز ۱۴پریودم ۴ابان بود .از ۱۵ابان همش لکه بینی داشتم و ۲۰ابانم یکی د ...

با دکترت صحبت کن عزیزم..من ک تنبلی تخمدان دارم تاحالا اینجوری ک میگی دوفاستون مصرف نکردم 

من از روز 16 ب مدت 10 روز 

و چند روز بعدش پریود میشم..دقیق 28 روز یکبار

اونی ک جلوحرفات سکوت میکنه لزوما نابلدنیست شعورش از تو بیشتره :)
با دکترت صحبت کن عزیزم..من ک تنبلی تخمدان دارم تاحالا اینجوری ک میگی دوفاستون مصرف نکردم  من ا ...

نمیدونم والا برای من اینجوری تجویز کرده بود حالا دوباره بهش میگم .ممنونم از راهنماییت عزیزم😘❤😘❤

به من گفته بود از شب ۱۴سیکلت به مدت ۱۵روز مصرف کن درست مصرف کردم بخدا .ولی این ماه دیگ نخوردم چون دک ...

چی بگم والا😞

دوفاستون ازروز 14_15_16 سیکل باید شروع بشه تا 10 روز 

دکتر بمن گفت از روز 16 مصرف کن

نمیدونم والا برای من اینجوری تجویز کرده بود حالا دوباره بهش میگم .ممنونم از راهنماییت عزیزم😘❤😘❤

خواهش گلم..☺😘

آره با خودش صحبت کنی بهتره