2777
2789
عنوان

هرچی میخوام بی خیالش بشم...

189 بازدید | 22 پست

همه خاطرات گذشته ام، مثل یک کمد چوبی ته انباری با یه وزش خاطره تلخ، به صدا درمیاد... هرچی میخوام به اون گذشته لعنتی و اشتباهاتم فکر نکنم، ولی فکرش راحتم نمیزاره.... چقدر یک اشتباه، تاوان داره... 😔 

هرچی میخوام قوی باشم، به آینده روشن امید داشته باشم، ولی این ابرسیاه روزهای گذشته وترس، جلو طلوع این نور رو میگیره.... کاش همه چی عوض بشه.... این غار تنهایی در ودیوارش فرو بریزه.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعدازیکسال زندگی جداشدم، تو زندگیم یک سری دلسوزی های بیجا کردم، به پدرم رو زدم وپول قرض شوهرم داد، ضامن وامش شد.... الان که جداشدم شوهرم نه قسط میده نه بدهی هاش.... دلم خیلی گرفته، نه فقط بخاطر مسئله مالی.... از نظر روحی هم خسته ام

منم کمکم داشتم عادت میکردم به این بدبختی و عادت کرده بودم به نبود ی نفر دیشب اومد التماس🤦🏻‍♀️🤦🏻‍ ...

😔😔😔 رفتنی میره، اگر دوباره برگشت، بهش دل نبند، اونی که موندگاره هیچ وقت ترکت نمیکنه

حرف حسابش چیه چرا قسط نمیده

میگه ندارم😏 لج کرده باهام، که چرا جهازتو بردی، نباید میبردی مال خودمه😏 با اینکه پرونده رفت دادسرا و رای به نفع من بود و کل جهاز پدرم خریده بود.... کلا خیلی حروم خور هستن، به راحتی.... با دزدی، با کلاهبرداری و...