اگه نکته های منفی بیشتر باشن اگه این حسم خیلی طولانی شده باشه چی ؟
خوب پس این رابطه درست نیست من الان که نوشتم میدونم خیلیش ایراد از خودم هست و چیزاییم که از مقصر هنسرمه اون این چیزا رو بلد نیست یا بهتر بگم واسش مهم نیست به چشمش نمیاد سعی کن درست کنی و این و بپذیری همون پر ایرادیم ولی اون ایرادا باید جوری باشه به شما لطمه نزنه اکه میزنه باعث میشه جلو رشدت گرفته شع یا غرورت له شه یا از نظر مالی ضعیف ترت میکنه رابطتو ترک کن دوست داشتن خالی بدون عقل واقعا فایده نداره
خوب پس این رابطه درست نیست من الان که نوشتم میدونم خیلیش ایراد از خودم هست و چیزاییم که از مقصر هنسر ...
ببین میدونم که درس نیست میدونم که رابطه از روی منطق نیست وقتی که عقلم میگه اشتباهه ولی نمیتونم قلبم اجازه نمیده سه روز ازش دور بودم واقعا مریض شدم سه روز هیچی نخوردم 😭دارم دیونه میشم نمیدونم کی به اینجای زندگی رسیدم کلی آرزو و هدف برا خودم داشتم حالم از خودم بهم میخوره
ببین میدونم که درس نیست میدونم که رابطه از روی منطق نیست وقتی که عقلم میگه اشتباهه ولی نمیتونم قلب ...
وای نههه چی ماهی هستی؟ منم روابط احساسی داشتم ولی ته خوبی نداشت رها کردم ۶ ماه بعد فهمیدم وای چقدر سبک شدم کاش از اول این کارو نمیکردم به چه دردت میخوره برو با یکی با عقلت انتخاب کن با دلت عاشق میشی
میخوام رها کنم همیشه لهنت میکنم اون روزی رو که باهاش آشنا شدم میخوام برگردم به خودم هیچ کسو نمیخو ...
تلقین نکن نازم رها کن اون قدر خودت و سرگرم چیزای مفید کن که یادت نیافته من رفتم سر کار ۲۴ ساعت کار کردم و بعدش خواب تایم فکر دیگه نداشتم کلی پول جمع کردم پیش رفت کرذم ادمای دورم که من و سمتش میبردن رها کردم