یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
اره نمیدونم چرا منم خانوادم پسرمو بیشتر از من دوستدارن مامانم میگه بده ببرمش بزرگ کنم برات.میریم اونیکی خونمون بابام از ۸صبح میاد تا اخرشب فقطم بازی میکنه باهاش منم اصلا فک نمیکردم بابلم اینقدر بچه دوست باشه چون همیشه جدی بودش بچه منو ک کلا مادرپدرم بزرگ کردن در این حد ک بابلم حتی شیرشو میداد واقعا جالب بود واسم چونمامانم میگه بابلت اصلا سرواکسنای تو نمیومد ولی واسه واکسن پسرم از ی هفته جلوتر زنگ میزد ک چ خبر حواستون باشه و فلان
بچه بادوم ونوه مغز بادوم وقتی بچه های خودشون هستن از بس گرفتارن برای اینکه کم وکسری زندگی رو تامین کنن از دوست داشتن ومحبت به بچه به اون شدت غافل میشن وحالا با نوه جبران میکنن نوه هاهم قربونشون برم خدای شیرنی هستن بس که دوست داشتنین
#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃 #ما_ملت_امام_حسینیم